Сторінки: (35)  [%] « Перша ... 14 15 16 17 18 ... Остання ».
Сторінки: (3)  1 [2] 3 
 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення )
Нова тема

"Гаррі Поттер і Хранилище часу"

, все решта в темі ;)

«Гаррі Поттер і Хранилище часу»

І'мя автора: Fata morgana & Міледі & Sky
E-mail автора: доступен только для зарегистрированных
Рейтинг: PG-13
Пейринг: СС/БЛ, ГГ/СД, ДМ/н.ж.п, ОВ/ЛЛ, РУ/ПП., БЗ/ДУ та ін.
Жанр: Экшн
Короткий зміст: Вважаєте, що ігри з часом штука безпечна? Глибоко помиляєтесь, адже час непідвладний ні добру, ні злу. А за порушення правил у грі з ним можна дорого заплатити…

Прочитать весь фанфик
Оценка: +11
Відправлено: May 1 2006, 09:24
Глава 40 :)))
Відправлено: May 1 2006, 09:28
Miledi, дякую... Уже скачую.
Відправлено: May 1 2006, 17:42
Нема за що :) завтра буде ще одна :)) трохи більша :)

Це повідомлення відредагував Miledi - May 1 2006, 20:37
Відправлено: May 2 2006, 07:54
Глава 41, як обіцяла :) велика і сочна;)
Відправлено: May 2 2006, 11:08
Дякую.
41-ша глава дійсно велика. І це дуже добре. )))
Відправлено: May 2 2006, 19:56
Я не була удома и тільки що прочитала супер ви всі талановитіші за Роулінг молодці
Відправлено: May 3 2006, 08:38
Цитата (Емма Уотсон @ May 2 2006, 19:56)
ви всі талановитіші за Роулінг

Приєднуюсь до слів...
Крім того Роулінг не уміє писати українською. )))
Відправлено: May 3 2006, 14:34
Вона просто не знає, яка прекрасна наша мова
Відправлено: May 3 2006, 15:54
Оу... дуже-дуже приємно читати такі відгуки:)
Ну, Роулінг талановита перш за все тому, що придумала цей світ з усіма його героями та магічними прибамбасами. Ми ж просто використовуємо те, що вона нам дала, залучаючи свою фантазію :)
Відправлено: May 3 2006, 15:59
Yez вважаю що вона талановита, але не настільки =thumbsup=
Відправлено: May 3 2006, 16:02
Нам дійсно, дуже-дуже приємно.
До речі ви не відповіли на питання міні-опитування, котре ми робили ( див. попередні сторінки)
Відправлено: May 3 2006, 19:22
Дуже вдячні за такі чудові слова :)
Відправлено: May 4 2006, 10:04
Глава 42.

Автори були б шалено вдячні розширеним коментарям:) Пишіть, що сподобалось, що ні :)
Відправлено: May 4 2006, 11:25
Цитата (Miledi @ May 4 2006, 10:04)
Автори були б шалено вдячні розширеним коментарям

42-гу главу тільки-що скачав... А от 41-шу прокоментувати можу...
Дуже класний момент, коли Забіні розмовляє із Малфоєм молодшим (той діалог, де Малфой каже "А ім'я у неї є?", а Блейз відповідає "Є, але ти що трохи глухуватий, ти ж вже питався!" :)).
А з цього: "Згадаєш мої слова, коли по "Барлозі" бігатимуть маленькі забінята і шкіритимуться до тебе своїми білосніжними зубами..." я просто падав :)... Ніяке "Rictusempra" не зрівняється :)...
Відправлено: May 4 2006, 12:46
А я вже прочитала супер особливо вистава а з ким йде на бал Поттер и Греинджер??? Просто щосья не зрозуміла????????
Відправлено: May 4 2006, 13:37
Поттер і Грейнджер йдуть разом :))) А там...буде видно, як складеться ситуація;)
Відправлено: May 4 2006, 13:43
А ну я так і думала !!!!!
Відправлено: May 4 2006, 18:00
Тільки-що прочитав 42-гу главу. Як завжди, усе ідеально...
Доречі, я погоджуюсь із Малфоєм молодшим у деяких моментах... Наприклад тоді, коли він хотів дописати фразу про Поттера... Дійсно якось погано, коли залишують роботу незавершеною :).
Відправлено: May 5 2006, 16:45
42 главу еще не читала, но перед ними главы отлично написанно и события очень интерсно разворачиваются. А также все описанно очень детально, что тоже хорошо и приятно читать как-будто там и оказываешься.
Відправлено: May 5 2006, 16:51
Дякуємо-дякуємо :)
Приємно бачити нові лиця в нашій темі. От тільки чому коментуєте так мало? Як кажуть одні мудрі люди: " Вам всерівно, а нам приємно...".

Щодо детальності, то ви стовідсотково праві. Це одна з наших фішок і, чесно кажучи, це саме те, чого нам бракує в книгах Роулінг.
Відправлено: May 5 2006, 16:54
Lord Volodymyr , Малфой молодший це взагалі "кадр" ще й який :)) І могилку Парісу гарно прилаштував і виставу урізноманітнив :)
Відправлено: May 5 2006, 17:20
Це точно!!
Відправлено: May 6 2006, 08:20
Нова глава :)

див. вище
Відправлено: May 6 2006, 08:26
Погоджуюсь. Без Малфоя було б не цікаво. Він тут головний персонаж :).
Доречі, цікавість мене просто роздирає на частини... Багато загадок і жодної розгадки. Нагадує стиль Роулінг... Але пошкодуйте мене, не дайте моїй цікавості мене убити (шляхом розривання :))... Тобто я хочу сказати (тобто написати), що мені хоча б одну розгадку (бажано про Незломну клятву Герміони).

P.S. Писати фрази у стилі "швидше пишіть проду" я не буду, так як я не хочу щоб швидкість вплинула на якість.
Відправлено: May 6 2006, 08:29
Поки я тут писав попередній пост, Miledi уже виклала продовження...
Цитата (Miledi @ May 6 2006, 08:20)
див. вище

Вище стеля :).
Відправлено: May 6 2006, 16:08
Lord Volodymyr,

Цитата
Погоджуюсь. Без Малфоя було б не цікаво. Він тут головний персонаж

Ну, я б не сказала, що Малфой головний :) Якщо у Роулінг головними персонажами є тріо, то ми постарались щоб з кожним з героїв був пов'язаний окремий сюжет.

Цитата
Доречі, цікавість мене просто роздирає на частини... Багато загадок і жодної розгадки. Нагадує стиль Роулінг... Але пошкодуйте мене, не дайте моїй цікавості мене убити (шляхом розривання )... Тобто я хочу сказати (тобто написати), що мені хоча б одну розгадку (бажано про Незломну клятву Герміони).

Ну, про клятву Герміони вже багато було сказано. Правда в різних главах, але якщо зібрати все докупи, то отримаєш цілісну картину :))

Цитата
Вище стеля

А якщо не сприймати кожне слово буквально? :)))

Відправлено: May 6 2006, 16:10
Мне очень понравилось! Особенно разговор Малфоя, Грей и Забини. Интересно, что скажет Дамблодор.
Відправлено: May 6 2006, 16:14
О! Дамблдор як завжди в своєму стилі :) Старий маразматик, ото й усе, але часом, гарні ідеї підкидає :)
Відправлено: May 7 2006, 16:20
Все-таки когда будет продолжение?
Відправлено: May 8 2006, 11:23
Для тих, хто чекав - нова глава :)

Я ми чекаємо на ваші розширені коментарі :))
Відправлено: May 8 2006, 11:47
Цитата (Miledi @ May 8 2006, 11:23)
Я ми чекаємо на ваші розширені коментарі

Я декілька днів не був в інеті... Зараз усе скачаю, вечером прочитаю, а коментарі будуть завтра.
Відправлено: May 8 2006, 11:48
Цитата
Я декілька днів не був в інеті... Зараз усе скачаю, вечером прочитаю, а коментарі будуть завтра.

Чекаємо коментарів, а твоїх з найбільшим нетерпінням :)
Відправлено: May 9 2006, 09:44
Мені надзвичайно сподобалась ситуація, у яку попав Снейп... Тепер я вболіватиму за пару Луна - Вуд :).

А ось тут:
Цитата
- Ти впевнена? Щось я не пригадую такого правила, - Драко вдавано наморщив чоло.
- Я тобі потім покажу книгу.
- О добре, то я до тебе зайду вечірком і ми разом поміряємо, гаразд?

молодщий Малфой класно придумав ;).

P.S. А Коліна шкода. Джинні його уб'є... Коли протверезіє :).
Відправлено: May 11 2006, 11:04
знаю що давно не писала.... :sweat: це погано.... %) але ви також не часто пишете.... :blink:
значить сам виступ мене трохи заплутав... %) якого... =dontknow= Паріс робив на сцені коли померли Ромео і Джульєта.... чи це я вже щось плутаю.... %)
Гаррі дурак... ;) якого було запрошувати дівчину якщо не збираєшся з нею танцювати.... =ponti= но Герміона молодчина.... =respect= викрутилась..... =bebebe=
Дамбладора я обожнюю.... :wub: просто супер старий..... =rulezz= клано шо ви його з того світу витягли.... =respect= разом з Седриком.... =yahoo=
Люна Вуда таки покорить..... =embrace= Вуду просто не приходилося мати справи з такими дівчатами...... =lolbuagaga= А що таке міс Щоденний віщун... порівняно з Луною.... =lolbuagaga= пусте місце.... ;)
А Снейпа мені зовсім не залко.... =ponti= хай перестає бути Містером до мене ніхто не підійде.... а йде загравати до "інспекторки" ... =flirt= ітак вже багато часу втратив.... =wink1=
ПРошу пишіть...... Чикаю.... =blush=
Відправлено: May 11 2006, 16:21
Ні, Снейп ніколи не впав би лицем у грязюку і відправився фліртувати з Белою...А Паріс повинен був лежати мертвим на сцені, бо його вбив Ромео до того, як накласти на себе руки. ;(
Зовсім скоро буде продовження.
Відправлено: May 12 2006, 02:38
Хіба Паріс Не став причиною того що Ромео мав тікати з Верони.... до сцени з отрутою... Паріс вже давно почивав під землею...
хоча я не знаток....
Відправлено: May 12 2006, 06:29
Цитата (Fata Morgana @ May 11 2006, 16:21)
Зовсім скоро буде продовження

Сподіваюсь сьогодні?... :)
Відправлено: May 12 2006, 19:52
Ромео утікав з Верони через вбивство кузена Джульєтти Тібальта, а Паріс був родичем князя Веронського і хотів одружитися з Джульєттою.
Відправлено: May 12 2006, 20:00
Всім привіт вибачте не заходила бо не мала часу прочитала мені дуже сподобалось так що чекаю продовження з нетерпінням))
Відправлено: May 12 2006, 20:39
Дякуємо всім, хто читав і коментував :)

Lord Volodymyr, Малфой взагалі на видумки завжди готовий, та ще й коли поруч така дівчина і як на зло недоступна :)))
Щодо Снейпа, то він просто потрапив в прикру ситуацію, бо пхав свого носа не в той час і не в те місце :))
А кого ти мав на увазі, коли говорив, що Джіні вб'є Коліна? Як бідолашний Колін причетний до її стану? Ти, мабуть, мав Блеза на увазі :)

Herry, ми не часто пишемо??? Та в порівнянні з іншими на цьому форумі ми пишемо з блискавичною швидкістю :))
Дамбі я теж люблю, шалений старий :) хоч і маразматик :) вони з Седриком ще багато справ перероблять, бо не дарма ж ми їх з того світу витягнули.
Снейп з інспекторкою теж ще встигне позагравати. Та й куди їм спішити? Це ж вам не шалені семикурсники, котрі ще не знають як, що і до чого. Це серйозні люди, котрі вже багато чого пізнали на своєму шляху :) Але і їх сюжетна лінія буде розвиватись трохи динамічніше.

Fata Morgana, ого!!! як то ти без живого тексту під руками таке пам'ятаєш? Я от все життя плутала Тібальта і Меркуціо, хм.... Шекспір не моя сильна сторона :))
До речі, ти чого мені дискетку не принесла? Я ж сиджу тепер, без глав, як без рук і перед людьми соромно :)
І... Ірка розповіла тобі про той сором з Олімпіадою??

До всіх, хто чекає: продовження буде зовсім скоро :) Обіцяю одразу дві новенькі, свіженькі глави :)
Просто самі розумієте, сесія і таке інше :)
Відправлено: May 12 2006, 20:48
Miledi, дискети я не принесла, бо віддала її Ірці. А взагалі я думала, що вона напише, як завжи дуже швидко. Про олімпіаду майже нічого не розказувала, хіба про.... Ай, давай краще розповіш мені все у понеділок.
А про Тібальта якось просто пам'ятала, хоча трохи вагалася між ним та Бенволіо...
Відправлено: May 12 2006, 20:53
Про що? Бо мене аж розпирає з цікавості, що тобі Ірка розказала? Як я зганьбилась на speaking?
Але Іруська щось тягне... певно пише роман у віршах :) Що там сьогодні було на парах? Але крще пиши не тут, а через приватну скриньку ( внизу повідомлення є посилання) :))))
Відправлено: May 13 2006, 15:05
А кого ти мав на увазі, коли говорив, що Джіні вб'є Коліна? Як бідолашний Колін причетний до її стану?
Колін то не причетний, але усе залежить від того, чи Джіні повірить Блейзу :):
- То звідки він тут узявся? Хіба що… поки ми тут говорили я бачив як біля твоєї склянки терся Кріві…
- Колін? Він не міг… гик…, - вона підняла руку до чола, - щось мені зле…

Ірка розповіла тобі про той сором з Олімпіадою?
А ось тут, Будь Ласка, детальніше :).

Просто самі розумієте, сесія і таке інше
Краще б не розумів :(.

Це повідомлення відредагував Lord Volodymyr - May 13 2006, 15:07
Відправлено: May 14 2006, 10:00
Цитата
Колін то не причетний, але усе залежить від того, чи Джіні повірить Блейзу :

Точно! То я сама вже забула на кого всю ту катавасію звалиа :)))

Цитата
Ірка розповіла тобі про той сором з Олімпіадою?
А ось тут, Будь Ласка, детальніше

Краще не треба детальніше :) То звичайнісінька штатна олімпіада з англійської мови, яку я слава Мерліну вже пережила, тому навіть згадувати не хочеться :)))

Відправлено: May 14 2006, 10:47
Я щось пропустила???
Відправлено: May 14 2006, 17:17
Angel of Despair, та нічого особливого :)
Нові глави, мабуть, завтра будуть :)
Відправлено: May 15 2006, 05:35
Цитата (Miledi @ May 14 2006, 17:17)
Нові глави, мабуть, завтра будуть

"Завтра" настало :).
Сподіваюсь, коли прийдо до дому, будуть нові глави...
Відправлено: May 15 2006, 11:30
Глава 46 :)
якщо будете гарно поводитись, то до вечора буде ще одна :)
Відправлено: May 15 2006, 12:34
Не хочу придиратись, але... Де глава 45 :)?...
Відправлено: May 15 2006, 13:49
І я теж супер глава, але чому 46??
Відправлено: May 15 2006, 17:17
Ой, щось наплуталось з тою формою :)
Це і є глава 45 :)
Відправлено: May 15 2006, 19:56
Чекаємо на ваші розширені, сподіваюсь, коментарі ;)
Відправлено: May 16 2006, 11:00
Глава 46, маленька :))
Відправлено: May 16 2006, 11:03
Тепер мене потягнуло на Блейз-Джінні...
Тільки от Блейз занадто явно грає свою роль. Боюсь, що, якщо б Джінні була у тверезому стані, вона б теж прийшла до такої думки :).
Відправлено: May 16 2006, 11:05
Знову, поки я писав пост, Miledi вивісила нову главу...
Відправлено: May 16 2006, 11:31
Джинні надто наївна.... :sweat: я навідь якаб пяна не була всерівно відчуваю коли мені на вуха лапшу вішають.... крім того що добре... так це те що я завжди памятаю що я робила... %) Тай ДЖінні не похоже що забула... *wink* а ось ти на... Зустрічатись.... :obmorok:
Крім того дівчата ви з компліментами трішки %) переборщили.. :blink: . чи це я не романтик.. =dontknow= . хоча себе завжди такою вважала... =ponti= яле мене ледь не стошнило... :blink: коли Забіні всі ті компліменти робив.... =read=
Відправлено: May 16 2006, 17:05
Ой, та тут вся ставка на шалену наївність Джіні. Вона ж ще маленька, їй, після читання всіх тих романів у м'яких обкладинках, хочеться шаленої романтики. Та й світ вона бачить через рожеві окуляри, на це і розраховує хитрий Забіні.
Та й актор з нього не такий вже і поганий. Джинні могла б і купитись :)
А щодо нетверезого стану, то скажу таке: ця історійка має твердий грунт в реальності. Не дуже давно в такий самий спосіб ми "розвели" одного бідного хлопаку, котрий ковтнув лишнього. Првда його партнерка не була такою миловидною, як Джині. Після того, як хлопець дізнався правду, то клявся, що кидає пити назавжди :))
Відправлено: May 16 2006, 18:01
ну я також подібну історію знаю ;) також хлопець провів вечір з дівчиною =coolbuble= а другий раз як побачив то дуже злякався... він після того випадку насправді (!) нічого міцніше чаю не пє... =apploud= я дівчини тої не бачила але просто цікаво що спонукає людину до закодування..... =lolbuagaga=
Відправлено: May 17 2006, 05:42
Знову Джіні розвели... Це набирає цікаві обороти :).
Відправлено: May 17 2006, 11:01
ще й які цікаві особливо для Джінні... оце вляпалася по самі вуха.... :lol:
ну а Забіні звичайно милий... звертається постійно так ласкаво сонечко......ІТД.. а причина... та просто він імені не знає.... =shock=
Відправлено: May 17 2006, 12:47
Точно! До речі ідейка теж з життя взята :)
Щодо Джині і Блеза, то історія на цьому не закінчиться. Джині наївна, а не ідіотка, а Блез хоч і милий, але таки слизеринець:))
Відправлено: May 18 2006, 10:30
Новенька глава :)

Чекаємо відгуків:)
Відправлено: May 18 2006, 20:19
Цитата
Ти мене краще звідси забери, підем пива вип'ємо.

я не знаю як вам але мені цей момент дуже сподобався...
Також класно описання дій Гаррі в нетверезому стані... якщо подумати що таке справді могло статися то зразу виникає бажання більше ніколи алкоголю в рот небрати....
Ну Мелфой як завжди кадр..... взагалі що я ще можу сказати....СУПЕР.... =rulezz= =rulezz= =rulezz= =rulezz=
Відправлено: May 21 2006, 02:20
Ні люди ну так не чесно... ніхто не пише нових розділів немає.... взагалі глухо....:(....
Відправлено: May 21 2006, 12:15
Тільки-що скачав 47-му главу... Перед екзаменами у мене кількість вільного часу зменшується і я рідко заходитиму в інет.
Відправлено: May 22 2006, 06:01
Драко розвів Касандру, а Блейз розвів Драко. )))
Відправлено: May 22 2006, 12:47
Глава 48 :) Котра багато чого прояснить :)

Настали "судні дні" сесії. І виявилось, що заліки у нас набагато страшніші, ніж екзамени, так що з головою заглиблюємось у науку :) Раніше, ніж в суботу, не чекайте на продовження :)
Відправлено: May 22 2006, 13:18
Цитата (Miledi @ May 22 2006, 12:47)
І виявилось, що заліки у нас набагато страшніші, ніж екзамени

А так завжди і було. )))
Нову главу уже скачую.
Відправлено: May 24 2006, 09:10
Цитата
-Ти Креба й Гойла бачив?-посмішка Вуда безслідно зникла.

=lolbuagaga=
Відправлено: May 26 2006, 19:43
Ура!!! Найгірший залік вже позаду!... Правда, залишилося ще три іспити, але якось прорвемось! Зовсім скоро буде продовження. Будемо розкручувати сюжет, але перед цим декілька разів закрутимо.
Відправлено: May 26 2006, 19:51
Ірка, соррі, що в темі, але знаєш новину: у Диска лише 7 чол. здало ( з нами включно:)))
Відправлено: May 26 2006, 20:48
Знаю, але без подробиць.
Відправлено: May 27 2006, 10:53
Цитата (Miledi @ May 26 2006, 19:51)
лише 7 чол. здало ( з нами включно:)))

А скільки у вас в групі людей? Вісім?... :)
Пам'ятайте, що сесія важливіша за фанфік. Ніхто вас не підганяє.
Відправлено: May 27 2006, 14:02
В групі десь 25 чоловік :))

Але, як обіцяла нова глава:)))
Відправлено: May 27 2006, 15:32
Як завжди: скачав уже, але прочитаю вечером (десь після 23:00)...
Відправлено: May 27 2006, 18:03
Христя, нас у групі 24 людини.
Відправлено: May 27 2006, 18:10
Та ти шо.... видно я ще когось до нас зарахувала, але то дрібниці... від того, що я помилилась у Дисака більше людей не здало :)
Ти краще пиши швидко і дискетку мені в понеділок принеси :)
Йдемо завра на "Код"?
Відправлено: May 27 2006, 19:24
Ну народ бачу ваш Дисак щось на зразок Снейпа.... я вам співчуваю... але класно що ви здали....:)...
дякую за новий розділ... =rulezz=
Відправлено: May 27 2006, 19:59
Не настільки вже сташний Дисак, коли здала у нього залік. Але він не Снейп! На превеликий жаль!!!У понеділок принесу диск.
Надіюсь ви мене не поб'єте, бо сьогодні я гуляла з подругою по місту(поривалась віддати їй Возняка), а вона затягла мене на "Код".
До речі, фільм дуже посередній, хоча я собі не уявляю, як можна було б зняти краще, хіба Тома Хенкса замінити якимось гарним. А в кінець я взагалі не дуже врубалась.
Herry, нам би таких викладачів, як Снейп. О-о-о...
Відправлено: May 27 2006, 21:39
Дійсно, в порівнянні з Дисаком Снейп - відпочиває :))) Та й хіба можна такого....мммм... Северуса порівнювати з нашим стариганом- професором, в якого вже комплекс неповноцінності розвинувся ;)
За "Код" тебе в понеділок чекає персональна Авада від мене і Круціо від Ірки :)))
Herry, нема за що дякувати :) все для вас:)))
Відправлено: May 28 2006, 13:32
Гаррі був у такому стані, що навіть не зумів здивуватись, коли Сіріус розповів йому про журнали :).
Гумор, як завжди, присутній... Практично у кожному реченні :)...

P.S. Як назвуть дитину?
Відправлено: May 28 2006, 13:35
Цитата (Miledi @ May 27 2006, 21:39)
За "Код" тебе в понеділок чекає персональна Авада від мене і Круціо від Ірки

Краще у зворотньому порядку, а то яке Круціо може бути після Авади?... :)
Відправлено: May 28 2006, 16:32
Lord Volodymyr,

Цитата
Гаррі був у такому стані, що навіть не зумів здивуватись, коли Сіріус розповів йому про журнали .
Гумор, як завжди, присутній... Практично у кожному реченні ...

P.S. Як назвуть дитину?

За гумор - дякуємо, старались :)
А щодо дитини, то, мабуть, виясниться аж після того, як визначать хто вродиться :)

Цитата
Краще у зворотньому порядку, а то яке Круціо може бути після Авади?...

Я ж не чарівниця, я тільки вчусь:) Тож Авада буде легенькою і не смертельною, а Круціо доб'є....
Відправлено: May 28 2006, 17:30
Цитата (Miledi @ May 28 2006, 16:32)
Lord Volodymyr,

Цитата
Гаррі був у такому стані, що навіть не зумів здивуватись, коли Сіріус розповів йому про журнали .
Гумор, як завжди, присутній... Практично у кожному реченні ...

P.S. Як назвуть дитину?

За гумор - дякуємо, старались :)
А щодо дитини, то, мабуть, виясниться аж після того, як визначать хто вродиться :)

Цитата
Краще у зворотньому порядку, а то яке Круціо може бути після Авади?...

Я ж не чарівниця, я тільки вчусь:) Тож Авада буде легенькою і не смертельною, а Круціо доб'є....
Краще у зворотньому порядку, а то яке Круціо може бути після Авади?... [/quote]

Дуже гарно!
Відправлено: May 29 2006, 06:46
Цитата (Miledi @ May 28 2006, 16:32)
А щодо дитини, то, мабуть, виясниться аж після того, як визначать хто вродиться

Логічно :). А коли визначиться?...

Цитата (Fata Morgana @ May 28 2006, 17:30)
Дуже гарно!

Та ні, не дуже <Тут має бути смайлик засоромненої людини, але мені лєнь його шукати>.
Відправлено: May 29 2006, 13:52
Lord Volodymyr, не хвилюйся, скоро визначиться :))

Відправлено: May 29 2006, 16:44
Якщо визначаться...
Відправлено: May 31 2006, 15:25
Люди мусите трохи почекати з продовженням, бо у нас виникли як технічні, так і моральні проблеми(екзамен у п'ятницю)
Відправлено: Jun 7 2006, 01:48
Довгенько ж вас немає.... в мене зараз також началися екзамени..... як не хочеться....
Відправлено: Jun 7 2006, 20:07
Справа не в екзаменах, хоча і це теж дістало, а в тому, що Міледі ніяк не може під'єднатися до інтернету. Продовження уже давно є, але ж викладає вона, а під її ніком я не можу зайти. Отакі сумні новини
Відправлено: Jun 8 2006, 20:10
Новенька глава :) Завтра буде ще одна
Відправлено: Jun 8 2006, 22:49
То ви ще й з гумором пишите. :D

Початок глави мені дуже сподобався. Але здається пикіровка цих двох трохи затяглася. В мене виникле почуття, що діалог трохи неприродний. Але мабуть можливий. Я би вкинув у середину щось крім діалога... Не знаю. У середині якийсь ступір. Мені здалося.
Кинцівка класна, а середина щось не те.
Відправлено: Jun 10 2006, 08:30
Прода. Ура.
Як завжди: скачую зараз, прочитаю вечером...

P.S. Як екзамени?...
Відправлено: Jun 10 2006, 09:03
Екзамени здали класно. А ти як?
Зараз викладу ще одну главу. як обіцяла :P
Відправлено: Jun 10 2006, 09:10
Глава 51 :)
Відправлено: Jun 10 2006, 10:01
Цитата (Fata Morgana @ Jun 10 2006, 09:03)
А ти як?

Живий поки-що.

Цитата (Miledi @ Jun 10 2006, 09:10)
Глава 51

І цю главу скачую...
Відправлено: Jun 10 2006, 17:42
Я тут все прочитую та прочитую, ви меня не забувайте, просто я дуже рідко заходжу))
Відправлено: Jun 11 2006, 12:19
Привіт, шановні автори "Гаррі Поттера і Хранилища часу". Я також письменниця, і , почитавши трохи ваш твір, вирішила написати. Дуже цікавий стиль написання, якщо у вас є інші твори - буду рада почитати:)
Щодо безпосередньо сюжету - ой супер, я насміялась, ледь не лопла, особливо коли вони там виставу ставили. Єдине що, чогось мало подій із Гаррі. Книгу швидше варто було б назвати "Драко Мелфой і Хранилище часу" (не в образу:)).
Відправлено: Jun 11 2006, 13:32
Angel of Despair, ми тебе не забули. Головне, що читаєш, а не те скільки разів заходиш.
marichka83, дуже дякуємо за такі гарні слова. Визнаєм, що Драко мивідводимо більше часу, ніж Гаррі, проте найближчого часу будемо виправлятися :D
Відправлено: Jun 11 2006, 14:17
Прочитав учора ввечері... Що можу сказати?... Класно.
А між Снейпом і Беллою щось буде?... Дуже люблю цих персонажів... Особливо Беллочку...
Відправлено: Jun 16 2006, 08:29
Всім привіт!

Дуже перепрошую за довгу відсутність :)

Але сесія закінчилась ( для всіх трьох авторів щасливо) отож, з'являтися будемо частіше, а значить і прода :)

Будьте чемні і пишіть багато відгуків. Далі - цікавіше :)

P.S Дуже дякую всім, хто привітав мене з Днем народження. Все таки 18 - це солідний вік ;)))
Відправлено: Jun 16 2006, 14:31
Приєднуюсь до вітань з днем Народження!!!
З нетерпінням чекаю наступної глави і дуже сподіваюсь, що Гаррі відіб"є Джинні у Блеза Забіні:)
Відправлено: Jun 16 2006, 15:23
Цитата (marichka83 @ Jun 16 2006, 14:31)
сподіваюсь, що Гаррі відіб"є Джинні у Блеза Забіні
Заберіть "у" після "Джинні" і поставте перед... )))

Miledi, Так між Беллочкою і Снейпом щось буде?...
Відправлено: Jun 16 2006, 19:30
Мілорде, ви занадто настирливі. Невже ви гадаєте, що ми відкриємо вам наші плани?! :D Так, розкриємо. Між Снейпом та Белою обов'язково "щось" буде... Вони ніколи не залишаться уваги, позаяк вони не тільки мої улюблені герої, але й Міледі.
А ось Поттеру доведеться добряче попотіти, щоб Джіні удостоїла його своєю симпатією :-[
Відправлено: Jun 17 2006, 19:16
Fata Morgana, який Поттер?... А, згадав, є тут такий другорядний герой... Та він Джинні поки-що не заслужив. :)
Відправлено: Jun 17 2006, 19:36
Нова глава. З гумором
Відправлено: Jun 17 2006, 20:02
Цитата (Miledi @ Jun 17 2006, 19:36)
Нова глава
Скачую...

Цитата (Miledi @ Jun 17 2006, 19:36)
З гумором
А хто б сумнівався? :)
Відправлено: Jun 18 2006, 13:44
Мені сподобалось усе, але особливо коментування матчу :). І ще розмова Драко-Блейз-Дюймовочка :).
Відправлено: Jun 19 2006, 06:08
"- Малфой, дорогенький, людина не може поєднувати у собі розум, красу і захоплення спортом.
-Тому я й вирішив пожертвувати спортом,- висунувся з-за газети Забіні.
-Я також,- згодилась Кассандра.
- Ех, а Малфой обрав тільки спорт.
"

Оце класно - я так сміялась!!!:)
Відправлено: Jun 22 2006, 16:48
І де продовження?... Бідні читачі чекають :(...
Відправлено: Jun 26 2006, 15:16
І де подівались автори?...
Відправлено: Jun 29 2006, 08:57
Люди, та майте трохи терпіння. Автори теж люди і у них теж є свої проблеми ( от наприклад, практика починається :)), але вони пам'ятають про вас і обов'язково напишуть продовження. От три глави вже готові і Fata Morgana їх дуже-дуже скоро викладе.
А ще вона обіцяла написати великий трактат про життя не менш великого Гаррі Поттера, і навіть зробити його головним героєм ( хай хоч і на одну главу).
Отож, чекайте і дасться вам ( тобто дасться велике і цікаве продовження :)
Відправлено: Jun 30 2006, 17:18
Добре, почекаємо.
Як добре, що у мене не було практики після 1 курсу. )))
Відправлено: Jul 1 2006, 18:53
Нова глава!
Відправлено: Jul 2 2006, 06:07
Скачую. Вечером прочитаю, завтра залишу відгуки.
Відправлено: Jul 2 2006, 17:53
Нова глава. Читачі та критики, повертайтесь!!!
Відправлено: Jul 3 2006, 12:45
Цікаво, що знаходиться у конверті...

ЗІ Скачую 54-ту главу.

Це повідомлення відредагував Lord Volodymyr - Jul 3 2006, 12:45
Відправлено: Jul 4 2006, 07:27
Невже Джинні НАСТІЛЬКИ наївна... Мені її навіть трішки шкода...
Відправлено: Jul 4 2006, 08:13
І мені Джіні шкода, але все ж сподіваюсь, що справедливість переможе. Щодо конверту батька Касандри - там очевидно якась сімейна таємниця;)
До речі, народ, я розпочала писати свій власний твір про Гаррі та його друзів. Не знаю, що з того вийде, але незабаром поділюсь із вами тим, що вже є:)
Відправлено: Jul 4 2006, 12:51
Про конверт пізніше все стане відомо :)

А щодо Джіні, то, на мою думку, вона і є така наївна. Маленька наївна дівчинка, котра зв'язалась з тим, хто у стократ хитріший за неї. Так їй і треба ;)
Відправлено: Jul 5 2006, 07:43
Цитата (marichka83 @ Jul 4 2006, 08:13)
До речі, народ, я розпочала писати свій власний твір про Гаррі та його друзів. Не знаю, що з того вийде, але незабаром поділюсь із вами тим, що вже є
Сподіваюсь, українською мовою?...

Цитата (Miledi @ Jul 4 2006, 12:51)
Про конверт пізніше все стане відомо
Я здогадався, що колись нам стане відомо :) (така можливість, як падіння метеориту і знищення усього людства, після чого ми уже ніколи не дізнаємось що було у конверті, ігнорується).
Відправлено: Jul 5 2006, 20:51
Так, колись ви все-таки дізнаєтесь про все.
Марічка, з радістю прочитаю твій твір. Дописуй якнайшвидше!
Відправлено: Jul 6 2006, 08:19
Лорд, на твоєму місці я б не іронізувала. На падіння метеорита - воля Божа, а на фік і сюжет - авторів ;)))
Відправлено: Jul 6 2006, 16:45
А ось і я!!!! Так вважаю, що треба перечитати з 40 глави, бо щось погано пам'ятаю!
Прочитавши, напишу відгук!

Доречі, я нікуди не тікаю. І завжди все прочитаю!
Відправлено: Jul 7 2006, 11:21
Цитата (Miledi @ Jul 6 2006, 08:19)
На падіння метеорита - воля Божа, а на фік і сюжет - авторів
Угу. )))
Відправлено: Jul 11 2006, 19:35
Ще одна глава. Читайте та насолоджуйтесь!!!
Відправлено: Jul 13 2006, 09:15
Читаю і насолодлжуюсь:)
Відправлено: Jul 13 2006, 17:39
Офіційне звертання до Fata Morgana від Міледі і Sky.

Шановна, слізно Вас просимо принести довбаний диск, бо на морі обіцяємо глибоке занурення з необов'язковим вспливанням!!!
Бережи своє життя і наші нерви!

P.S

Дорогі читачі, не переймайтесь вищесказаним,на кількість глав, сюжет і закінчення фіку це не вплине!
Відправлено: Jul 13 2006, 21:23
Так ти не в Шешорах?..
P.S. Я плаваю нормально
Відправлено: Jul 15 2006, 05:10
Довго у мене не було інету... Тепер скачую... Вечером прочитаю...
Відправлено: Jul 15 2006, 07:21
Нєа... в Шешорах гуляють без мене, а от я тут, плавлюся на львівському асфальті та дихаю загазованим повітр'ям....

Лорд, читай швидше, нам так бракує твоїх розлогих коментарів ;)
Відправлено: Jul 16 2006, 00:10
Ух... В емоційному плані 55-та глава набагато важча, у порівнянні із попередніми...

І загадковість зростає... Кількість запитань збільшилась... Хоча ні, не збільшилась, Ви просто нагадали нам про старі запитання... Але і жодної відповіді на уже існуючі запитання не дали...
Відправлено: Jul 17 2006, 21:34
Нова глава. Завтра викладу ще одну
Відправлено: Jul 18 2006, 06:04
Скачав. Вечером прочитаю.
Відправлено: Jul 19 2006, 11:06
Ура, знову згдали про головних персонажів... Тобто про Снейпа і Беллу :).
Відправлено: Jul 25 2006, 09:03
Автори, де ви поділись?...
Відправлено: Jul 25 2006, 09:56
всім привіт давненько я вже не заходила та і зараз немаю часу читати... але обовязково все прочитаю....:)
Відправлено: Aug 17 2006, 23:14
де всі пропали... така тиша... =read= все стоїть на місці... невже в теплі літні дні надхнення не приходить....? =dontknow=
Відправлено: Aug 21 2006, 15:31
Автори гарненько відпочили, написали купу нових глав і скоро викладуть....отож чекайте :)
А як відпочивали наші постійні читачі?
Відправлено: Aug 22 2006, 15:22
Нова глава
Відправлено: Aug 23 2006, 12:36
Ваш постійний читач відпочив нормально :). Але появилась проблемка: вдома більше немає інету :(. Приходиться бігати по інет-клубах, поки знову не буде вдома :(.
Відправлено: Aug 23 2006, 16:25
Лорд, як я тебе розумію. Майже три літні місяці сама тинялась по клубах, бо домашнього інету не було. Це кара Божа!!!
Але моє терпіння винагородилось у вигляді безлімітного інету і тепер я знову щаслива ;)))))
Відправлено: Aug 23 2006, 19:27
мені ваша ситуація практично знайома... =coolbuble= коли я була дома то місяць достопу до нета практично не було... тай зараз я свого провайдера скоро з під землі дістану...в мене буває що нет ні з того ні з сього на 20 хв пропадає... мене саме більше добиває... %)
Міледі виставляйте нові розділи... ато вже заскучала за нашими героями.... =ponti=
Відправлено: Aug 24 2006, 10:12
Нова глава!!!!

Звону настирливо прошу коментувати прочитане. Авторам ж цікаво!!!!!
Що сподобалось, що ні? Про кого б більше хотіли почитати. Хто з героїв імпонує?
Відправлено: Aug 24 2006, 10:14
прочитала,пользуясь переводчиком..вообщем мине понравилось..
Відправлено: Aug 24 2006, 10:16
А если не вообщем, а конкретно? Может что-то не понравилось??

И да, очень приятно, что все же прочли :) Спасибо!
Відправлено: Aug 24 2006, 10:17
нет..всё понравилось..Потрясно получилось!!
Відправлено: Aug 24 2006, 21:26

Дуже дякуємо за такий відгук! Цікаво дізнатись: хто з героїв сподобався найбільше?
Відправлено: Aug 28 2006, 08:37
Хоча нікого й немає, але всерівно: Нова глава!
Відправлено: Aug 28 2006, 13:33
Ну просто круто, а украинский - непривычно, но классно. МОЛОДЦЫ!
0 Користувачів переглядають дану тему ( Гостей і Прихованих Користувачів)
Користувачів:

Сторінки: (35)  [%] « Перша ... 14 15 16 17 18 ... Остання ».
Сторінки: (3)  1 [2] 3 
Нова тема

> Швидка відповідь

Показати смайлики у новому вікні |  Увімкнути смайлики |  Увімкнути підпис

[ Script Execution time: 0.1867 ]   [ 164 queries used ]   [ GZIP ввімкнено ]   [ Time: 23:16:51, 01 Jul 2025 ]

Рейтинг Ролевых Ресурсов - RPG TOP