Сторінки: (35)  % « Перша ... 17 18 [19] 20 21 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) Нова тема

"Гаррі Поттер і Хранилище часу"

, все решта в темі ;)

«Гаррі Поттер і Хранилище часу»

І'мя автора: Fata morgana & Міледі & Sky
E-mail автора: доступен только для зарегистрированных
Рейтинг: PG-13
Пейринг: СС/БЛ, ГГ/СД, ДМ/н.ж.п, ОВ/ЛЛ, РУ/ПП., БЗ/ДУ та ін.
Жанр: Экшн
Короткий зміст: Вважаєте, що ігри з часом штука безпечна? Глибоко помиляєтесь, адже час непідвладний ні добру, ні злу. А за порушення правил у грі з ним можна дорого заплатити…

Прочитать весь фанфик
Оценка: +11
Lord Volodymyr
Відправлено: May 8 2006, 11:47

Legilimency
Стать:
Чародій VII
Вигляд: Animagus Thunderbird
Група: Користувачі
Користувач №: 6243

Цитата (Miledi @ May 8 2006, 11:23)
Я ми чекаємо на ваші розширені коментарі

Я декілька днів не був в інеті... Зараз усе скачаю, вечером прочитаю, а коментарі будуть завтра.
^
Miledi
Відправлено: May 8 2006, 11:48

Профессионал
Стать:
Підмайстер II
Вигляд: --
Користувач №: 13110

Цитата
Я декілька днів не був в інеті... Зараз усе скачаю, вечером прочитаю, а коментарі будуть завтра.

Чекаємо коментарів, а твоїх з найбільшим нетерпінням :)
^
Lord Volodymyr
Відправлено: May 9 2006, 09:44

Legilimency
Стать:
Чародій VII

Мені надзвичайно сподобалась ситуація, у яку попав Снейп... Тепер я вболіватиму за пару Луна - Вуд :).

А ось тут:
Цитата
- Ти впевнена? Щось я не пригадую такого правила, - Драко вдавано наморщив чоло.
- Я тобі потім покажу книгу.
- О добре, то я до тебе зайду вечірком і ми разом поміряємо, гаразд?

молодщий Малфой класно придумав ;).

P.S. А Коліна шкода. Джинні його уб'є... Коли протверезіє :).
^
Herry
Відправлено: May 11 2006, 11:04

Я не зовсім Cherry....я тільки цвіт....:)
Стать:
Маг XII
Користувач №: 5755

знаю що давно не писала.... :sweat: це погано.... %) але ви також не часто пишете.... :blink:
значить сам виступ мене трохи заплутав... %) якого... =dontknow= Паріс робив на сцені коли померли Ромео і Джульєта.... чи це я вже щось плутаю.... %)
Гаррі дурак... ;) якого було запрошувати дівчину якщо не збираєшся з нею танцювати.... =ponti= но Герміона молодчина.... =respect= викрутилась..... =bebebe=
Дамбладора я обожнюю.... :wub: просто супер старий..... =rulezz= клано шо ви його з того світу витягли.... =respect= разом з Седриком.... =yahoo=
Люна Вуда таки покорить..... =embrace= Вуду просто не приходилося мати справи з такими дівчатами...... =lolbuagaga= А що таке міс Щоденний віщун... порівняно з Луною.... =lolbuagaga= пусте місце.... ;)
А Снейпа мені зовсім не залко.... =ponti= хай перестає бути Містером до мене ніхто не підійде.... а йде загравати до "інспекторки" ... =flirt= ітак вже багато часу втратив.... =wink1=
ПРошу пишіть...... Чикаю.... =blush=
^
Fata Morgana
Відправлено: May 11 2006, 16:21

Опытный пользователь
Стать:
Користувач №: 14521

Ні, Снейп ніколи не впав би лицем у грязюку і відправився фліртувати з Белою...А Паріс повинен був лежати мертвим на сцені, бо його вбив Ромео до того, як накласти на себе руки. ;(
Зовсім скоро буде продовження.
^
Herry
Відправлено: May 12 2006, 02:38

Я не зовсім Cherry....я тільки цвіт....:)
Стать:
Маг XII
Користувач №: 5755

Хіба Паріс Не став причиною того що Ромео мав тікати з Верони.... до сцени з отрутою... Паріс вже давно почивав під землею...
хоча я не знаток....
^
Lord Volodymyr
Відправлено: May 12 2006, 06:29

Legilimency
Стать:
Чародій VII

Цитата (Fata Morgana @ May 11 2006, 16:21)
Зовсім скоро буде продовження

Сподіваюсь сьогодні?... :)
^
Fata Morgana
Відправлено: May 12 2006, 19:52

Опытный пользователь
Стать:
Користувач №: 14521

Ромео утікав з Верони через вбивство кузена Джульєтти Тібальта, а Паріс був родичем князя Веронського і хотів одружитися з Джульєттою.
^
Cathara Faul
Відправлено: May 12 2006, 20:00

Ева не виновата. Он сам пришел.
Стать:
Кудесник IX
Користувач №: 12876

Всім привіт вибачте не заходила бо не мала часу прочитала мені дуже сподобалось так що чекаю продовження з нетерпінням))
^
Miledi
Відправлено: May 12 2006, 20:39

Профессионал
Стать:
Підмайстер II
Користувач №: 13110

Дякуємо всім, хто читав і коментував :)

Lord Volodymyr, Малфой взагалі на видумки завжди готовий, та ще й коли поруч така дівчина і як на зло недоступна :)))
Щодо Снейпа, то він просто потрапив в прикру ситуацію, бо пхав свого носа не в той час і не в те місце :))
А кого ти мав на увазі, коли говорив, що Джіні вб'є Коліна? Як бідолашний Колін причетний до її стану? Ти, мабуть, мав Блеза на увазі :)

Herry, ми не часто пишемо??? Та в порівнянні з іншими на цьому форумі ми пишемо з блискавичною швидкістю :))
Дамбі я теж люблю, шалений старий :) хоч і маразматик :) вони з Седриком ще багато справ перероблять, бо не дарма ж ми їх з того світу витягнули.
Снейп з інспекторкою теж ще встигне позагравати. Та й куди їм спішити? Це ж вам не шалені семикурсники, котрі ще не знають як, що і до чого. Це серйозні люди, котрі вже багато чого пізнали на своєму шляху :) Але і їх сюжетна лінія буде розвиватись трохи динамічніше.

Fata Morgana, ого!!! як то ти без живого тексту під руками таке пам'ятаєш? Я от все життя плутала Тібальта і Меркуціо, хм.... Шекспір не моя сильна сторона :))
До речі, ти чого мені дискетку не принесла? Я ж сиджу тепер, без глав, як без рук і перед людьми соромно :)
І... Ірка розповіла тобі про той сором з Олімпіадою??

До всіх, хто чекає: продовження буде зовсім скоро :) Обіцяю одразу дві новенькі, свіженькі глави :)
Просто самі розумієте, сесія і таке інше :)
^
0 Користувачів переглядають дану тему ( Гостей і Прихованих Користувачів)
Користувачів:

Сторінки: (35)  % « Перша ... 17 18 [19] 20 21 ... Остання » Нова тема

> Швидка відповідь

Показати смайлики у новому вікні |  Увімкнути смайлики |  Увімкнути підпис

[ Script Execution time: 0.0851 ]   [ 27 queries used ]   [ GZIP ввімкнено ]   [ Time: 11:07:40, 02 Jul 2025 ]

Рейтинг Ролевых Ресурсов - RPG TOP