Сторінки: (35)  [%] « Перша ... 29 30 31 32 33 ... Остання ».
Сторінки: (3)  1 2 [3] 
 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення )
Нова тема

"Гаррі Поттер і Хранилище часу"

, все решта в темі ;)

«Гаррі Поттер і Хранилище часу»

І'мя автора: Fata morgana & Міледі & Sky
E-mail автора: доступен только для зарегистрированных
Рейтинг: PG-13
Пейринг: СС/БЛ, ГГ/СД, ДМ/н.ж.п, ОВ/ЛЛ, РУ/ПП., БЗ/ДУ та ін.
Жанр: Экшн
Короткий зміст: Вважаєте, що ігри з часом штука безпечна? Глибоко помиляєтесь, адже час непідвладний ні добру, ні злу. А за порушення правил у грі з ним можна дорого заплатити…

Прочитать весь фанфик
Оценка: +11
Відправлено: Aug 28 2006, 17:08
Дуже дякуємо :) приємно чути і бачити нові обличчя в нашій темі :)
Читайте далі, а ми будемо старатись писати ще краще!!!
Відправлено: Aug 28 2006, 18:03
знаєте ви знову нашли свій попередній стиль... =wink1= пару попередніх розділів в мене було відчуття що вони існують для зєднання... =dontknow= ось останній розділ був написаний в вашому стилі... :) веселий і не вимушений... =coolbuble=
якось ви питали про кохо нам би хотілося дізнатися більше всього... =wink1= ну особисто мені про Герміону і Седрика... цікава пара... :) =lolbuagaga=
Відправлено: Aug 29 2006, 07:53
Herry, дякуємо за коментар.
Останній розділ дійсно був веселий, але якщо лише такими наповнити фік, то нічого суттювого не трапиться. Вся його чарівність в тому, що між серйозними моментами дається і гумор - для розрядки :) Та й якби весь фік був з подібних глав, то хіба б ти помічала всю їх веселість? Вона бачиться на фоні... А фон теж складно писати :__)
Відправлено: Aug 30 2006, 09:14
Нова глава!!!

Ми доповзли до 60-тої глави :) Ура нам!
Сама не думала, що вистачить терпінн до цього, але, як видно, воно(написання фіку) затягує. Сподіваємось, що для наших читачів це таке ж маленьке свято, як і для нас ;)))
Відправлено: Aug 30 2006, 13:24
Народ вітаю вас з 60тим розділом... :urya: це треба було стільки написати... =respect= саме головне що цей фік не один з тих що начинає надоїдати після 15 розділу... =read= і явно не один з тих де ти думаєш яку чортівню вони пишуть... :sweat: де вже той кінець...:) це одна з не багатьох розповідей де головне є не те що сталося а те як це сталося... =lolbuagaga=
пишіть беде чекати.....:) =rulezz= =rulezz= =rulezz=
Відправлено: Aug 30 2006, 14:14
Дякуємо :) Дуже-дуже дякуємо :)
Чесно кажучи, коли починали писати, то навіть не думали про такий розмір, але не так сталося, як гадалося...
Дуже приємно, що наше писання вам не надоїдає. Читайте і насолоджуйтесь!!!
Можу потішити, на вас ще чекає багато розділів ;)))))
Відправлено: Sep 5 2006, 11:00
Знову тихо, як в морзі... але авторів все ще не покидає надія на зміни. Тому,

нова глава :)
Відправлено: Sep 5 2006, 11:43
ну що я скажу... геніально як завжди... а введення малої просто геніальне... я добре насміялася...:)
Відправлено: Sep 9 2006, 10:35
Привіт, народ, привіт автори,
Рада бачити нові глави. Усе подобається, як завжди: гарний стиль, класні приколи. До речі, хто їх вигадує? Чи усі втрьох?
Відправлено: Sep 9 2006, 17:17
Разом придумуємо лише сюжет і розвиток дій. Кожен прикол - справа рук окремого автора :)
Відправлено: Sep 9 2006, 17:27
я знаю працювати з кимось набагато краще ніж самому... =ponti= сама так не раз викручуюсь краще придумати дві історії але з кимось =coolbuble= ніж ламати голову одній... :lol: коли новий розділ... =wink1=
Відправлено: Sep 15 2006, 21:12
Ура! Моєму крмпу нарешті вставили нову материнську плату і я знову з вами. Мабуть, завтра почну писати нові глави
Відправлено: Sep 16 2006, 17:22
Хм... щось у мене ця тема глючить. Коментарів останніх не видно...
Відправлено: Sep 21 2006, 10:21
Привіт народ!
Може хтось друкувався або знає видавництво, де друкують українських авторів - то підкажіть! Буду дуже вдячна!
Марічка.
Відправлено: Sep 25 2006, 13:06
Марічка!! Таких видавництв багато. от "Піраміда", наприклад, те ж "Фоліо". Але бесплатно тебе ніхто там не надрукує. Писати краще в Коронацію слова...
Відправлено: Sep 25 2006, 13:08
to Fata Morgana : виклади нові глави з мого ніку, будь лазка, бо я забула зберегти те, що на дискеті :)))
Відправлено: Sep 29 2006, 20:57
ВИКЛАЛА НОВУ ГЛАВУ.

Від імені авторів вітаю усіх з Днем Львова.
Відправлено: Oct 5 2006, 11:33
Нова глава!!!
Чекаємо відгуків!!!
Відправлено: Oct 9 2006, 11:08
Я так розумію, читачам не надто подобається те, що ми пишемо, бо щоь занадто гробова тиша тут панує...
Але незважаючи на те, нова глава :((
Відправлено: Oct 22 2006, 07:58
Це най-най-кращий фік, який я коли-небудь читав, Ви звісно не Роулінг... БО ВИ КРАЩІ ЗА НЕЇ! Мега круто...
Читаю вже 3 раз, і дуже класно. Особливо, про виставу, я пів дня ржав =biggrin=
Не закінчуйте цей фік ніколи :)
Відправлено: Oct 24 2006, 10:13
Ой... так приємно, що аж слів нема :)

Чесно кажучи, пані Роулінг теж внесла свій малеький вклад у наше творіння :)))

За похвалу дуже дякуємо. Але хотілося б почути більш розгорнуті коментарі про героїв, епізоди, сюжет :))
Відправлено: Oct 26 2006, 13:20
Мега-мега круто... Не закінчуйте цей фанфік
Аффтар жжет!
Відправлено: Oct 31 2006, 20:36
НОВА ГЛАВА!!!
Насолоджуйтесь :))
Відправлено: Nov 3 2006, 14:50
Когда переведёте на русский, я прочитаю.
Відправлено: Nov 3 2006, 14:51
Когда переведёте на русский, я прочитаю.
Відправлено: Nov 3 2006, 14:57
Перекладу на російську не буде. Якщо цікаво - вчіть українську :)
Відправлено: Nov 5 2006, 11:07
Цитата
У тебе часом лопати немає?
- А тобі навіщо?-здивувався слизеринець.
- Та так. Закопати декого треба...-вибігла Пенсі з вітальні.

=lol=
Навів би ще дуже багато цитат, тільки не памятаю номерів глав.
Якщо враховувати, що ви за 65 глав дыбрались до канікул. То виходить що буде ще 65 глав?
* Розплився в широкій усмішці *
Я читав книгу на мобілці потім перекинув друзям, вони перекинули ше друзям і т.д. Тепер мене в школі часто питають чи нема нової глави. Я б вам радив звязатись з якимось видавництвом (звісно ж, коли допишете) і випустити ГПіХЧ в світ. Думаю прибуток буде більш чим солідний.
Відправлено: Nov 5 2006, 16:58
Дуже приємно, що так багато людей читають наше творіння :)))

Ще 65 глав не буде. Думаю, 100 - то максимум :) Там вже скоро кінець намічається :))

Щодо видавництва, то, думаємо, наше творіння не таке вже й солідне, щоб морочити голову серйозним людям з видавництва. Це, так би мовити, віддушина для авторів. Не думаємо, що ГП і ЧХ колись вийде у широкий світ. Не гано це - забирати хліб у бабусі-Роулінг :)
Відправлено: Nov 6 2006, 12:17
Цитата (Miledi @ Oct 9 2006, 11:08)
Я так розумію, читачам не надто подобається те, що ми пишемо, бо щоь занадто гробова тиша тут панує...
Але незважаючи на те, нова глава :((

Можливо відгуків було б більше, якби поряд з україномовним варіантом, був російський варіант вашого твору.
Відправлено: Nov 6 2006, 17:13
Можливо, але то справа принципова. Ми пишемо рідною мовою для того, щоб підтримати вітчизняний фандом :)))

Якщо хтось з російськомовних авторів захоче перекласти, то будемо тільки раді, але за умови, що то буде фаховий переклад.
Відправлено: Nov 11 2006, 13:42
Нова глава!!!
Відправлено: Nov 21 2006, 19:06
Я виклала нову главу від імені міледі. Думаю, вона не образиться...
Відправлено: Nov 21 2006, 20:14
Вона не образилась :) Для тебе, Морганочко, завжди будь ласка ;)
Відправлено: Dec 1 2006, 11:10
Нарешті "зібрався із силою" і купив дискету =)... І записав на неї 67 глав фіку... І вдома це все прочитав... Враження просто чудові. Ніяка Роулінг навіть приблизно не зрівняється (та що вона взагалі розуміє у житті, правда =)?). Кожне речення - це просто витвір мистецтва. У мене просто не вистачає слів...

П.С. Хоть Джінні і занадто наївна, але без цього не було б багатьох класних моментів =).
Відправлено: Dec 2 2006, 19:01
Лорде, дуже дякуємо за твій постійний інтерес до нашого фанфіку. І саме для тебе нова глава :D ...і для решти читачів, звичайно!!!
Відправлено: Dec 8 2006, 17:24
Відправлено: Dec 10 2006, 11:43
Прочитав 68-му главу. Як завжди - вищий клас. Цей фік був найкращим... Таким і залишився.

П.С. Чому Снейп не використає легіліменцію проти Блейза?
Відправлено: Jan 20 2007, 17:16
Дуже прошу написати наступні глави...
Відправлено: Jan 20 2007, 21:22
Короче, я думаю, что фик харошый. Но фигня получается...Дамб жив, Снейп снова учитель, а Слагхорн вообще здох. Хотя, я догадываюсь, какая будет развязка. Типа, время было перевёрнуто и намутилась фигня. Еще, фик очень большой. Конечно, читатели терпят его, но нужно уметь вовремя останавливатся.
Відправлено: Jan 21 2007, 07:42
Прапорщик, ти би попробував з початку почитати. Там в главі десь 10. Дамб розказує Седріку про це
Відправлено: Jan 21 2007, 11:38
Говорю вам, глав ОЧЕНЬ много!
И сюжет дурной...все живи, а Слагхорн здох.
Примитив...Я уверен, что конец будет такой:
Гарри перевернул время и все стало на свои места. ]:->
Відправлено: Jan 21 2007, 21:02
А ось и я повернулася)) Починаю читати спочатку, бо все забула! Як тільки буду на середині щось та напишу))
Відправлено: Jan 25 2007, 07:29
Прапорщик, у даному випадку головне не ідея а стиль написання...
Відправлено: Mar 28 2007, 18:24
Привіт, дорогі автори!
Я тут перечитала всі фанфіки українською, які взагалі є на сайті. І знаєте що? Ваш фанфік - один з дуже небагатьох, чиє продовження справді хотілося б прочитати. Не пропадайте! Чекаю на нові глави!
Марічка.
Відправлено: Dec 25 2009, 19:33
продолжение будет????????????????????????????? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

!  

читаем правила комментирования, пожалуйстаuser posted image

Відправлено: Mar 19 2010, 17:46
Я не можу повірити... =-O Автори нас покинули і схоже не збираються продовжувати цей чудовий витвір мистецтва ;( :( ;( :( ;( :( ;( :( ;( :( >:o
Guest
Відправлено: May 30 2011, 18:53
Хороша історія, талановитий автор, але якось вже після прочитання Смертельних реліквій дуже нафантазовано)) Ще не дуже сподопалися русизми типу "Хогвардс" і так далі. А загалом автору респект - далеко не кожен таке зуміє=).
Guest
Відправлено: Nov 28 2011, 16:31
скласти діалог між семикласницею та першокласником,який загубився у шкільному коридорі
0 Користувачів переглядають дану тему ( Гостей і Прихованих Користувачів)
Користувачів:

Сторінки: (35)  [%] « Перша ... 29 30 31 32 33 ... Остання ».
Сторінки: (3)  1 2 [3] 
Нова тема

> Швидка відповідь

Показати смайлики у новому вікні |  Увімкнути смайлики |  Увімкнути підпис

[ Script Execution time: 0.1396 ]   [ 62 queries used ]   [ GZIP ввімкнено ]   [ Time: 00:03:47, 02 Jul 2025 ]

Рейтинг Ролевых Ресурсов - RPG TOP