![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (14) # « Перша ... 12 13 [14] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Юланна ![]() |
Відправлено: Nov 18 2024, 11:29
|
Offline![]() Мастер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архимаг IX Вигляд: -- Група: Модератори та викладачі Повідомлень: 992 Користувач №: 64892 Реєстрація: 29-September 11 ![]() |
Вчора Суми, сьогодні Одеса. Кожного дня ми втрачаємо людей через деградантів. Русня не люди і їх прибічники теж. Оце сьогодні в мене день народження, а святкового настрою взагалі немає і я просто рада, що мені везе і я досі жива |
|
Arlen Lhermitte ![]() |
Відправлено: Nov 19 2024, 10:44
|
Online![]() Если не кусать людей, то отравишься от нереализованного яда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архімагістр X Вигляд: ![]() Група: Модератори Повідомлень: 14735 Користувач №: 206114 Реєстрація: 27-September 21 ![]() |
Юланна, з пройдешнім! Тяжкі часи, але ми живі і мусимо вижити назло тварюкам. І пережити їх. Тож бережи себе, хай наступний твій особистий рік буде краще, ніж минулий. Нарешті дали світло, з ранку неділі. Вірніше, перший раз дали уночі, близько другої ранку, та я просто поставила гаджети на заживлення і пішла спати. Інтернет не вартий мого сну. Сьогодні дали об 11, наскільки - хтозна. Користуємося, поки є. Вчорашній день в Одесі був адом. Вбиті люди просто на вулиці лежали. Тварини запустили Іскандер. А з того тижня у мене у дворі весь асфальт посічений від касетних шариків. Багато вікон повибивало, дах пробило (не позаздриш людям на верхніх поверхах). Отак і живемо. Але живемо. |
|
Юланна ![]() |
Відправлено: Nov 19 2024, 16:12
|
Offline![]() Мастер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архимаг IX Вигляд: -- Група: Модератори та викладачі Повідомлень: 992 Користувач №: 64892 Реєстрація: 29-September 11 ![]() |
Arlen Lhermitte, дякую за привітання) Жахливі кадри з місця подій, не можу цього осягнути. Бережи себе, будь ласка |
|
Arlen Lhermitte ![]() |
Відправлено: Dec 25 2024, 06:22
|
Online![]() Если не кусать людей, то отравишься от нереализованного яда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архімагістр X Вигляд: ![]() Група: Модератори Повідомлень: 14735 Користувач №: 206114 Реєстрація: 27-September 21 ![]() |
Друзі, ви як? Усі вціліли? Одеса - прильотів начебто не було. Превентивне відключення, задіяно досить лагідний графік, вода та опалення є. Електротранспорт працює. Не було ніякого сумніву, що тварини атакують саме на Різдво, їм наша незалежна церква як кістка в горлі. Нічого, подавляться. Тримаймося! З Різдвом! |
|
Сторінки: (14) # « Перша ... 12 13 [14] | Нова тема |