Модераторы: Зарезанный одуванчик.

Страницы: (2)  # [1] 2  ( Перейти к первому непрочитанному сообщению ) Новая тема

 

Рідні смаколики

, кулінарний конкурс
Зарезанный одуванчик
  Отправлено: Oct 6 2020, 22:19
Offline

Мастер двойной игры ©
**********
Пол:
Великий маг II
Облик: Animagus Nyan Cat
Группа: Модераторы
Сообщений: 15333
Пользователь №: 39665
Регистрация: 28-May 08





user posted image


Всі ми з вами знаємо, що українська кухня — одна з найсмачніших у світі.
Борщ, галушки, вареники, холодець, голубці, деруни, та, врешті-решт, сало з часником — від звичайного переліку цих страв рот наповнюється слиною, а я навіть не почала про пляцки...
А чого марно міркувати про те, як було б добре напхати пельку? Давайте ліпше направимо цю енергію на корисні, а головне, смачні справи. =boy_cook=


Що треба робити? Які вимоги?

1. Приготувати традиційну українську страву та сфотографувати її.
Розмір фото ~1000 пікселів по більшій стороні. Трошки туди, трошки сюди, ролі не грає. Процес приготування — одне фото на любому етапі з якоюсь вашою частиною тіла; в конкурсі не братиме участі, це тільки щоб я була впевнена, що це ваша робота.

user posted image
Поради щодо світлин
  • Поприбирайте там, де будете фотографувати.
  • Увімкніть багато світла, але не користуйтеся спалахом.
  • Якщо є можливість, фотографуйте біля вікна, вдень не під прямим сонячним промінням.
  • Візьміть гарний посуд. Страву можна прикрасити зеленню, так майже завжди гарніше.
  • Скористуйтеся додатком на смартфоні або графічним редактором на комп'ютері, щоб підвищити якість фото.

Переліку дозволених страв я робити не буду, як і особливо вас обмежувати. Але я лишаю за собою право не прийняти вашу роботу, якщо це буде нагло не українська їжа. Тобто навіть якщо ви мені будете клястися, що на вашому хуторі з далеких давен кожного Різдва на столі стояв баняк із том-ямом, в Карпатах ви частувалися буріто, а традиційне блюдо Слобожанщини — це пєльмєні, я вам дам прочуханки :eyebrows:


2. Художньо та українською мовою описати як ви то зробили.
Не ставлю розмірів тексту, щоб не вганяти вас у рамки. Але не раджу писати багато, адже цього ніхто не любить.
Я не маю нічого проти, якщо у конкурсі братимуть участь не українці. Якщо хтось вам допомагав перекладати текст, людина то, чи ґуґл — це ваша особлива справа.
Якщо у вас є бажання написати текст діалектом (прікола раді та інтєрєсу для), напишіть мені спочатку в особисті повідомлення, аби я своїм мовним мерилом визначила, чи не перейшли ви межу, наблизившись занадто сильно до суржика.

user posted image


Як буде визначено переможця?

Голосувальники ставитимуть роботам по три оцінки: за фото страви, за опис до страви та загальне враження від роботи. Потім я виводжу середню арифметичну.


Коли дедлайн?

21 жовтня.
Питання задавати в цій темі, або ж мені в приватні повідомлення. Роботи висилати мені із заголовком РІДНІ СМАКОЛИКИ.


Які нагороди будуть за перемогу?
Показать текст спойлера



Зображення для натхнення :gygy:
Показать текст спойлера


^
MizukiRin
Отправлено: Oct 7 2020, 00:58
Offline

Инфантильный комиссионер © Н.
**********
Пол:
Верховный чародей I
Облик: Animagus Thunderbird
Группа: Модераторы и преподаватели
Сообщений: 31432
Пользователь №: 80104
Регистрация: 8-April 13





=dribbled=
^
Кукла магии
Отправлено: Oct 7 2020, 05:03
Offline
Avatarus Blur
Страх перед именем только усиливает страх перед тем, кто его но
****
Пол:
Маг V
Облик: --
Группа: Пользователи
Сообщений: 221
Пользователь №: 93455
Регистрация: 13-February 16





Це записуватись чи як?
^
Зарезанный одуванчик
Отправлено: Oct 7 2020, 09:55
Offline

Мастер двойной игры ©
**********
Пол:
Великий маг II
Облик: Animagus Nyan Cat
Группа: Модераторы
Сообщений: 15333
Пользователь №: 39665
Регистрация: 28-May 08





Кукла магии, ні, просто висилайте мені в особисті те, що ви виставляєте на конкурс.
Я зараз ще пораджусь із СМом щодо кількості робіт з однієї людини, але скоріш за все будет одна людина = одна робота.
^
Volshebnitsa
Отправлено: Oct 7 2020, 10:10
Offline

Offline
**********
Пол:
Великий магистр V
Облик: Animagus Thunderbird
Группа: Администратор
Сообщений: 13532
Пользователь №: 5057
Регистрация: 29-June 05





Цитата (Зарезанный одуванчик @ Oct 6 2020, 22:19)
Тобто навіть якщо ви мені будете клястися, що на вашому хуторі з далеких давен кожного Різдва на столі стояв баняк із том-ямом, в Карпатах ви частувалися буріто, а традиційне блюдо Слобожанщини — це пєльмєні, я вам дам прочуханки

не то, чтобы я очень поняла, но орнула, спасибо =lol=
^
Зарезанный одуванчик
Отправлено: Oct 7 2020, 20:37
Offline

Мастер двойной игры ©
**********
Пол:
Великий маг II
Облик: Animagus Nyan Cat
Группа: Модераторы
Сообщений: 15333
Пользователь №: 39665
Регистрация: 28-May 08





Цитата (Volshebnitsa @ Oct 7 2020, 10:10)

не то, чтобы я очень поняла, но орнула, спасибо
^
Зарезанный одуванчик
Отправлено: Oct 7 2020, 20:38
Offline

Мастер двойной игры ©
**********
Пол:
Великий маг II
Облик: Animagus Nyan Cat
Группа: Модераторы
Сообщений: 15333
Пользователь №: 39665
Регистрация: 28-May 08






  i  

Будь ласка, зверніть увагу на те, що вимагається художній опис приготування страви! Не перелік продуктів + перелік дій, а саме коротеньке оповідання, гарно написаний текст про те, що ви готуєте.

^
Зарезанный одуванчик
Отправлено: Oct 17 2020, 20:09
Offline

Мастер двойной игры ©
**********
Пол:
Великий маг II
Облик: Animagus Nyan Cat
Группа: Модераторы
Сообщений: 15333
Пользователь №: 39665
Регистрация: 28-May 08






 M 

Щось малувато робіт в мене. Ніхто не забувся? =tap=

^
Зарезанный одуванчик
Отправлено: Oct 22 2020, 13:51
Offline

Мастер двойной игры ©
**********
Пол:
Великий маг II
Облик: Animagus Nyan Cat
Группа: Модераторы
Сообщений: 15333
Пользователь №: 39665
Регистрация: 28-May 08






  i  

Дуже-дуже хочеться ще робот, ще смаколиків!
Хлопці-дівчата, ну ж бо =smile_cry=

Продовжую прийом робот до вечора неділі.

^
Зарезанный одуванчик
Отправлено: Oct 27 2020, 12:00
Offline

Мастер двойной игры ©
**********
Пол:
Великий маг II
Облик: Animagus Nyan Cat
Группа: Модераторы
Сообщений: 15333
Пользователь №: 39665
Регистрация: 28-May 08






  i  

Кулінари, сьогодні ввечері виставляю роботи на голосування. Тому у вас є останній шанс нарізати сала, описати, як воно тане у роті та зробити пару фудпорнових світлин :eyebrows:
Пам'ятайте, що навіть за участь я видаю смачні призи

^
0 Пользователей читают эту тему ( Гостей и Скрытых Пользователей)
Пользователей:

Страницы: (2)  # [1] 2  Новая тема

 



[ Script Execution time: 0.1394 ]   [ 34 queries used ]   [ GZIP включён ]   [ Time: 04:17:52, 25 Jan 2021 ]





Контактный адрес: deweiusmail.ru