![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Новая тема |
Флорианна ![]() |
Отправлено: Mar 13 2016, 19:35
|
Offline![]() dreams come true ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Великий волшебник VII Облик: -- Группа: Пользователи Сообщений: 4567 Пользователь №: 38776 Регистрация: 17-April 08 ![]() |
Останнім часом все частіше бачу українських зірок у рекламах різних продуктів. Так, Вусика та Вакарчука у рекламі МТС, Ані Лорак - у рекламі шоколаду та інших. Як ви відноситесь до цього? Невже зірки на Україні заробляють такі малі гроші, аби йти на подібні речі? |
|
Арфей ![]() |
Отправлено: Jul 11 2016, 17:25
|
Offline![]() 71 час ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Великий чародей VIII Облик: ![]() Группа: Супермодератор Сообщений: 29650 Пользователь №: 33265 Регистрация: 21-October 07 ![]() |
я думаю питання не тільки в грошах. Зірки на кшталт Вакарчука, Притули та деякі інші мають деякий вплив на людей. Тому пропонуючи зіркам рекламу, хтось робить правильний маркетинговий хід, оскільки цим людям вірять. та і зірки може згідні показатись по телевізору/на бігбордах, щоб не забували) |
|
Бэйджиг ![]() |
Отправлено: Aug 6 2017, 02:11
|
||
Online Мастер флуда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Архимаг VII Облик: ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 30412 Пользователь №: 30627 Регистрация: 23-July 07 ![]() |
Цікаво, що вона зараз рекламує. Рік тому - шоколад, як ти сказала... Пам'ятаю, вона в 2009-ом була на рекламних стендах з електронікою. =lol= А зараз? |
||
|
шерстяной флинтяра ![]() |
Отправлено: Aug 30 2017, 15:38
|
Offline![]() Remplis ton coeur d'un vin rebelle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Великий маг XI Облик: ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1624 Пользователь №: 95794 Регистрация: 12-January 17 ![]() |
|
|
Зенык ![]() |
Отправлено: Aug 30 2017, 15:59
|
Offline![]() где-то здесь ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Магистр XI Облик: ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7189 Пользователь №: 56874 Регистрация: 27-December 10 ![]() |
Відношусь нормально. Так Володимир Зеленський рекламує золоті вироби. Золоті. Це ж золото, а не скажімо спрей від нежитю :D |
|
Зарезанный одуванчик ![]() |
Отправлено: Oct 12 2020, 23:40
|
||
Offline![]() Мастер двойной игры © ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Великий маг II Облик: ![]() Группа: Модераторы Сообщений: 15333 Пользователь №: 39665 Регистрация: 28-May 08 ![]() |
ні... я не плачу... просто ситуація в країні в око попала |
||
|
Зарезанный одуванчик ![]() |
Отправлено: Oct 12 2020, 23:42
|
Offline![]() Мастер двойной игры © ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Великий маг II Облик: ![]() Группа: Модераторы Сообщений: 15333 Пользователь №: 39665 Регистрация: 28-May 08 ![]() |
а якщо по темі, то дуже харять ці чуваки з Врємя і стєкло, бо вже таке враження, що вони у всіх рекламах, що мені на ютубі вискакує :nea: я проти тих реклам, що бісять. |
|
Новая тема |