![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Страницы: (2) # [1] 2 ( Перейти к первому непрочитанному сообщению ) | Новая тема |
Флорианна ![]() |
![]() |
|||
Offline![]() dreams come true ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Великий волшебник VII Облик: -- Группа: Пользователи Сообщений: 4567 Пользователь №: 38776 Регистрация: 17-April 08 ![]() |
Пропоную нову гру - вгадай місто за малюнком! У кожному з нас живе художник: хтось гарний, хтось (як я :yn_omg:) - не дуже. Але кожного з нас об'єднує любов до своєї рідної держави та її краєвидів. В цій темі я пропоную не оцінювати творчі здібності кожного гравця, а зрозуміти, що він ними хотів нам передати своїм малюнком. Я пропоную малювати (пеінт, фотошоп, пензлик, простий олівець, як завгодно) різні визначні пам'ятки міст України, а наступному гравцю слід їх вгадувати. І виставляти, звичайно ж, свій малюнок! Рівень ваших здібностей не має ніякого значення, навіть якщо ви зовсім не вмієте малювати - так навіть цікавіше. Активні користувачі будуть отримувати невеличкі призи персонально від мене, Флоріани. :pfight:
|
|||
|
Флорианна ![]() |
Отправлено: Jan 20 2016, 23:07
|
Offline![]() dreams come true ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Великий волшебник VII Облик: -- Группа: Пользователи Сообщений: 4567 Пользователь №: 38776 Регистрация: 17-April 08 ![]() |
Я буду першою, вибачайте горе-художника: Показать текст спойлера Що це за місто? Взагалі дуже просто) |
|
Вздыхатель ![]() |
Отправлено: Jan 21 2016, 00:34
|
Offline![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Эпический волшебник I Облик: -- Группа: Пользователи Сообщений: 3925 Пользователь №: 27940 Регистрация: 11-April 07 ![]() |
Одеса?) |
|
Флорианна ![]() |
Отправлено: Jan 21 2016, 00:36
|
KAJIb9IH, звісно) Чекаємо малюнок) |
|
Вздыхатель ![]() |
Отправлено: Jan 21 2016, 00:37
|
||
Offline![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Эпический волшебник I Облик: -- Группа: Пользователи Сообщений: 3925 Пользователь №: 27940 Регистрация: 11-April 07 ![]() |
З свого телефона точно не намалюю А якщо сфотографую на камеру то взагалі буде) 1.3мп) |
||
|
Флорианна ![]() |
Отправлено: Jan 21 2016, 00:38
|
KAJIb9IH, нічого страшного, як вийде так і буде) Чекаємо :skype_rolleyes: |
|
Вздыхатель ![]() |
Отправлено: Jan 21 2016, 00:39
|
||
Хіба вже завтра) ато пізно вже) |
||
|
Флорианна ![]() |
Отправлено: Mar 10 2016, 00:24
|
|||
|
|||
|
kin_sley ![]() |
Отправлено: Nov 29 2016, 09:52
|
Offline![]() Мудрец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Великий маг III Облик: -- Группа: Пользователи Сообщений: 1038 Пользователь №: 14589 Регистрация: 25-March 06 ![]() |
Мені тема сподобалась, звісто я б краще лише відгадував :) Показать текст спойлера Зроблю підказку, що в цьому селі ніхто постійно не проживає. |
|
Флорианна ![]() |
Отправлено: Dec 2 2016, 20:30
|
Kingsley, щось не відкривається( |
|
Страницы: (2) # [1] 2 | Новая тема |