Правила форуму Помощь

Модератори: .

Сторінки: (183)  % « Перша ... 181 182 [183]  ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) Нова тема

Дома Плато Лунного Холода

, экспериментальная тема

Дома Плато Лунного Холода

Опис: Район эконом-класса:
Отстроенные после недавнего пожара министерством аккуратные одноэтажные маленькие домики, стоящие ровными рядами - разительно отличаются от недавно сгоревших халуп и соседствуют с пепелищем, откуда еще можно услышать раскачиваемые непрекращающимся ветром скрипучие калитки на проржавевших петлях, которые чудом пощадил огонь. Домишек, крыши которых "украшают» каминные трубы здесь совсем мало. Местные жители прекрасно знают, что у основного контингента этого района сикли в карманах не задерживаются, и они попросту не могут позволить себе такую роскошь, как камин в доме. Близость Подавителя Светлой Магии, Темной Цитадели и кладбища, отнюдь не делает это место более гостеприимным. Здесь предпочитают селиться в основном обедневшие маги, которые не могут позволить себе купить дом в каком-нибудь более приличном месте, и одинокие искатели приключений, целыми месяцами, не бывающие дома.

Район богачей: эти элитные двух- и трехэтажные особнячки являются предметом острой зависти многих магов Хогсмида. Мраморные плиты ступеней, ухоженные желтоватые газоны, затейливое литье оград — все это кричащее и бросающееся в глаза великолепие как бы намекает на то, что жизнь владельцев этих домов удалась. Резкие смены погоды и ночной холод плато чародеев, живущих в этих хоромах, заботят мало. Уж они-то позаботились о том, чтобы сделать свое проживание здесь максимально комфортным, и снабдить свои дома роскошными каминами и специальными погодными чарами. Улицы, соединяющие между собой владения местных богачей, под стать им самим — горделиво-широкие, ровные, устремленные вдаль. Они спроектированы таким образом, чтобы не причинять здешней элите ни малейшего дискомфорта. Однако, несмотря на все прелести этого района, у него есть и существенные недостатки, не позволяющие этому месту войти в десятку самых востребованных для строительства жилья мест Хогсмида. И в первую очередь, это, конечно же, близость района бедняков. Ведь дома богатых магов стоят, можно сказать, буквально в центре этого самого района. А это значит, что красивые фасады с холеными газонами очень скоро уступают место дырявым крышам и заросшим сорной травой садикам. Широкие улицы очень скоро становятся все уже и корявее, сплетаясь в затейливую вязь мрачных улочек и переулков бедного квартала. Парадные же мантии аристократов сменяются заношенными и дырявыми мантиями бедноты и пропыленными — искателей приключений. Конечно, большинство обитателей Хогсмида такое соседство совсем не устраивает. Однако большую часть контингента богачей на плато составляют потомственные темные маги из богатых чистокровных семей и практикующие некроманты. Их-то как раз и привлекает близость Темной Цитадели и кладбища.

Район среднего класса: с 20 скромных домов, вклинившиеся между богатыми особняками и свежеотстроенными одноэтажными домами. Они не могут похвалиться великолепным дизайном и дороговизной материалов, но зато не щеголяют отбитым кирпичом на стенах и гнилыми штакетинами заборов. Напротив, эти домики выглядят довольно аккуратно. Они плотным полукругом окружают квартал богачей, не давая ему сразу же слиться с кварталом местной бедноты. Улицы здесь гораздо уже, да и освещение по ночам похуже. Но зато здесь гораздо чище и крыс, в отличие от кварталов бедняков, травят регулярно. В большинстве своем здесь живут обычные обыватели, которым по большому счету все равно, где жить. Сюда неохотно приезжают, но и съезжают отсюда также весьма неохотно. И сама жизнь здесь течет мерно, размеренно словно бы по давным-давно установленному кем-то графику. Вот только кто и когда завел такой порядок, местные жители уже не помнят. Да и не слишком–то сильно хотят вспоминать.

Атмосфера: Сумрачная. Близость Подавителя Светлой Магии, Темной Цитадели и кладбища абсолютно никак не влияет на настроение жителей этого квартала. Погода здесь точно такая же, как и на всем остальном плато: большинство дней в году пасмурные, а погода холодная и неустойчивая. Здесь то дует ледяной ветер, то льет проливной дождь, а потом вдруг опускается густой туман, в котором и на фут вокруг ничего не разглядеть. И туман, и дождь, и прочие атмосферные явления могут настигнуть это место внезапно и также быстро его оставить. Здесь темнеет значительно раньше всех других мест Хогсмида и после захода солнца местные жители стараются без особой надобности на улицу не выходить. Жизнь здесь чем-то похожа на застывающую каплю клея — такая же медленная и тягучая.

Ситуація:
Район бедняков перенес сильный пожар: Многие дома сгорели, другие несут следы копоти. В районе сильный запах гари.

Мікролокація: Район бедняков (Незнакомец, Хугин), Район среднего класса (Девид Грин, Николас Якобсен), Район богачей
Поточний мастер гри: Asdanta
Девид Грин
Відправлено: Sep 2 2025, 20:41. Ролевое время: 27 день, 13 час.

Район среднего класса
— Та ні, тут нічого. Звісно якщо не зважати на наслідки спроби підкопатися під будинок. Думаю ти від цього відвернув його увагу...

i  

Якщо б містер Якобсен заглянув або зайшов за кут будинку, як і його колега то скоріш за все також-би помітив, що знизу стіни одна з цеглин вже наполовину розгризена чи розтрощена. Хто його зна, що з нею робив пацюк.

*Поки-що не ховаючи чарівну паличку, він спробував підштовхнути черевиком те що залишилось від цеглини назад до стіни.*
— Та не тупо. Наші страхи чи антипатії зазвичай наслідок власного досвіду, а я точно не збираюсь судити про твоє минуле після годинного знайомства.
*А якби він і став судити, то скоріш за все не говорив-би це тому, хто тільки отримав поранення. У всього були свої межі і Грін вважав що знає свої.*
— ...Та і любити їх немає за що.

^
Николас Якобсен
Відправлено: Sep 4 2025, 09:35. Ролевое время: 27 день, 13 час.

Район среднего класса
\\Таки втік кудись, мерзотник. Сподіваюсь, за своїми побіг, щоб я їх тут всіх одним махом положив. Якщо б зміг, звісно...\\
*Ніколас зробив невдоволену гримасу і розлючено сплюнув кудись у сторону. Беручи приклад з напарника він також вирішив паличку поки що не ховати. Хоча, по правді, навряд чи він її заховає сьогодні до кінця чергування.*
- Я не дуже сильний експерт в цьому питанні, думаю, ти вже встиг помітити, - *з легкою насмішкою із самого себе промовив Нік, підходячи ближче до Девіда* - проте що саме є каталізатором того, що щурі, та і мабуть не лише вони, стають зомбі? Це якась типу "хвороба", що гуляє містечком, чи їм хтось у цьому допомогає?

^
Девид Грин
Відправлено: Sep 4 2025, 16:44. Ролевое время: 27 день, 13 час.

Район среднего класса
*Піднявши з бруківки ще один шматок цеглини, він засунув її в дірку між кам'яною крихтою, підніс до розломленої цегли чарівну паличку і тихо пробубнів собі під ніс.*
— Репаро.

i  

Цілісність розломленої цеглини була відновлена

— Як тобі сказати, тобто з чого б почати.
*Знову підвівшись він не відразу відповів напарнику, деякий час підбираючи слова.*
— Вже деякий час офіційно заборонено ховати на кладовищі через велику вірогідність зустріти похованого вже в той-же день, або ж ніч.Тобто, щур міг просто там здохнути і встати через властивість аномального магічного фону, що зараз там. Але це не значить, що його не міг воскресити неромант або він не став зомбі через хворобу. Бо вже були випадки коли люди їли отруйні солодощі і помираючи, перетворювались на них. Нібито в Мунго вже знайшли ліки, але навряд щури б встигли звернутися до них.
*Закінчивши свою дещо плутану розповідь, він вирішив повернутись трохи ближче до того, що саме дослівно запитував Нік.*
— Тобто, допомагає. Ну, або допомогають. Дивлячись, скільки послідовників Бальвіка залишилося в магічній Британії на данний момент.
^
Николас Якобсен
Відправлено: Sep 7 2025, 08:35. Ролевое время: 27 день, 13 час.

Район среднего класса
*Ніколас, залишаючись за спиною напарника, вирішив не втручатись без запрошення в відновлювальний процес, тому, слухаючи розповідь Девіда, просто вертів головою по сторонах, аби у випадку повернення неживого щура захистити того. Або, принаймні спробувати це зробити.*
- Але чому саме Гоґсмід? Чому тероризувати тих, хто, потенційно, може дати відсіч? Або, принаймні, спробувати покликати когось на допомогу. - *Нік злегка постукав паличкою по значку стажера,* - Може, це просто замилювання очей? Відвертання уваги? Можливо, це містечко не просто "Єдине місто у всій Британії, де живуть лише маги", а містечко, що приховує у собі щось настільки глобальне, що привернуло увагу найжахливіших представників магічного світу?
*Хлопець злегка прокашлявся і почухав потилицю.*
- Та ні, це вже більше схоже на якусь конспірологію... Вибачай, щось мене понесло трохи. Маю грішок: люблю видавати бажане за дійсне.
^
Девид Грин
Відправлено: Sep 8 2025, 22:13. Ролевое время: 27 день, 13 час.

Район среднего класса
— А власне, чому б і ні? У нас найсильніші місця сили та найкращі магічні інгрідііенти. І це я ще не кажу про здібності до стихій, які можна опанувати лише у нас. Тож з цього боку мене зовсім не дивують будь-які гості.
Якщо вони хотіли вдатися до якоїсь особливої магії, то саме тут найкраще місце для будь-яких досліджень, чи щось таке...
*Девід, як би це не було дивно, залюбки продовжив "конспірологічну" розмову, відвернувшись від тепер цілої стіни, він зробив пару кроків до Ніка, в напрямку тієї ж вулиці, яку хлопці патрулювали до інциденту з щуром.*
— Можливо ти і маєш рацію про "замилювання", та навряд це щось кардинально змінює для нас, що б вони там не хотіли... Воно має неприємні наслідки для багатьох.
*Проходячи повз Ніколаса, він поклав чарівну паличку в карман мантії - можливо, не найрозумніший жест, враховуючи обставини, та тягати ту в руці Гріну вже дещо набридло.*
— Тож спробуємо хоч комусь допомогти та прибити побільше нечисті, типу того щура.
^
Николас Якобсен
Відправлено: Sep 9 2025, 07:33. Ролевое время: 27 день, 13 час.

Район среднего класса
\\Якщо ти щиро віриш, після того що сталось, що я можу якось допомогти: що ж, це, звісно, приємно, проте мені здається, ти мене переоцінюєш. Нажаль.\\
- Ну, -*Ніколас показово почухав місце на нозі, куди вкусив щур, і з трішки дурненькою посмішкою промовив,* - принаймні будемо намагатись.
*Хлопець вирішив не повторювати за напарником, скоріше навпаки, паличку він тримав постійно напоготові, продовживши повільне, монотонне патрулювання, міцно стиснувший її у руці. З кожною хвилиною на вулиці ставало все прохолодніше, проте адреналін грів тіло із середини, не даючи тому впадати в стан збереження енергії: голова, в пошуку кривдників, вертілась, неначе флюгер за вітром. Схоже, вони навели немало шуму і щури, якщо вони тут були, порозбігались усі. Аби продовжувати тримати концентрацію Нік вирішив почати черговий смолток.*
- То, Девіде, а що тебе потягло на таку роботу, як аврорат? Гроші? Слава? Чи, може, безвихідь?
^
Девид Грин
Відправлено: Sep 12 2025, 17:15. Ролевое время: 27 день, 13 час.

Район среднего класса
*Поволі переміщуючись по вулиці все ближче до біднішого району, Девід залюбки підтримував розмову з напарником. Ба більше, судячи з його тону можна було сказати, що саме про це він і хотів поговорити. Можливо, давно. Також можливо - хоч би з ким.*
— Ти навіть не уявляєш. Як-же це приємно, бути хоч для когось першим знайомим "Гріном".
Колись батько. Тепер старший брат і сестра - всі тут. Не набрався сміливості і я полишити сімейну традицію.
*Останню фразу він сказав ніби ніяковіючи від того, як багато сказав, а збирався і ще більше.*
— Але найчастіше я ніби не більше ніж невдала копія. Роберт завжди був краще в усьому, куди не плюнь. Будь то Ґогвортс, будь-які витівки, вміння справити враження чи контактувати з людьми, та і дівчатам він завжди подобався більше. За минулого голови аврората був справжньою зіркою, та одним із найвідданіших його людей та невичерпним джерелом моїх комплексів.
*На якийсь момент він зупинився, ніби щось почув, але вирішив що лише здається і продовжив рух.*
— Але все ж, я його не ненавиджу. Не можу. Все-ж таки, він мені брат. Тож, як закінчимо "прогулянку" - подивимось, як там його справи в таверні...
^
0 Користувачів переглядають дану тему ( Гостей і Прихованих Користувачів)
Користувачів:

Сторінки: (183)  % « Перша ... 181 182 [183]  Нова тема

[ Script Execution time: 0.1417 ]   [ 31 queries used ]   [ GZIP ввімкнено ]   [ Time: 22:38:12, 18 Oct 2025 ]

Рейтинг Ролевых Ресурсов - RPG TOP