![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (17) % « Перша ... 9 10 [11] 12 13 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Enot21 ![]() |
Дата Dec 13 2013, 13:49
|
Offline Опытный пользователь ![]() ![]() ![]() Чаклун III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 30 Користувач №: 84798 Реєстрація: 11-December 13 ![]() |
Я бы воскресил Фреда Уизли мне кажется он был Добрым |
|
Маршал Кактус ![]() |
Дата Sep 20 2014, 08:49
|
Offline![]() Мастер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чаклун VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 549 Користувач №: 88448 Реєстрація: 9-September 14 ![]() |
А где вариант "Дамблдора"? С удовольствием бы спас его. ;( |
|
Кровавая графиня ![]() |
Дата Sep 22 2014, 09:25
|
Offline![]() "Господи, я хочу грешить!" (с) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 ![]() |
Дамблдору и там хорошо,а я бы спасла Блэка,потому что без него мне стало как-то грустно,а насчет Снейпа,так смерть для него-это самое лучшее,что могло произойти. |
|
Lada.Gornostaj ![]() |
Дата Sep 23 2014, 09:51
|
||||
Offline![]() Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 ![]() |
А я б пожаліла й не стала.Хто-хто, а Албус таки заслужив спокій, на моє глибоке переконання. Хоча дізнатись "самому", що Гаррі таки переміг Волдеморта, а не просто вірувати в це, бо нічого іншого не лишається, таки теж заслужив. (На місці Ровлінг я таки дозволила б Дамблдору вмерти у мить торжества. хоч яким би банальним не був цей хід)
А Ви ТАМ були, що так упевнено це заявляєте? =-O А чому лише ці люди? Де кумедний фанат Гаррі поттера, Колін Кріві? Де Тед тонкс, чоловік Андромеди Блек? Скільки людей загинуло під час бійні у Гогвортсі? Мені у цій бійні все ж жаль непричетних, котрі не могли не обирати свій бік війни. Й то не менш жаль, ніж полум'яних борців. |
||||
|
Кровавая графиня ![]() |
Дата Sep 23 2014, 11:09
|
Offline![]() "Господи, я хочу грешить!" (с) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 ![]() |
Судя по умиротворенному виду Дамблдора,ему там вполне хорошо. |
|
Violetta Potter ![]() |
Дата Sep 23 2014, 11:48
|
Offline Мудрец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Кудесник V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1371 Користувач №: 87271 Реєстрація: 29-May 14 ![]() |
Я бы спасла Фреда Уизли, такой человек, как он, не может быть мертв |
|
Enjoyable ![]() |
Дата Oct 16 2014, 20:01
|
Offline![]() Жива ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Заклинач VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 86 Користувач №: 88807 Реєстрація: 12-October 14 ![]() |
это было самое трудное решение за последний год. Фред, Сириус или Снейп - это еще тот вопрос. |
|
danatello10 ![]() |
Дата Dec 27 2014, 21:59
|
Offline![]() Любитель вселенной о Гарри Поттере ![]() ![]() Стать: ![]() Підмайстер IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 12 Користувач №: 89692 Реєстрація: 27-December 14 ![]() |
Да тут выбор очевиден, полюбому какого то положительного героя. |
|
Абра Кадабра ![]() |
Дата Jan 5 2015, 14:41
|
Offline![]() Severe forever, always shappish. (c) me ![]() ![]() Сквиб IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 17 Користувач №: 89805 Реєстрація: 3-January 15 ![]() |
Буклю, Добби, Блэка, Лили, Снейпа, Фреда, Седрика, Джеймса и Грюма. Волдеморта - нетужки, сам виноват, что сдох! А Беллатрису Лейстрейндж вообще НЕНАВИЖУ, она убила Сириуса Блэка и Добби!!! :-E И вообще ей Азкабана-то мало нужна жутка психушка для сбредивших ведьм как она... Молли Уизли молодец, победила стерву [:-} |
Incantos ![]() |
Дата Jan 5 2015, 17:36
|
|||
Offline Мастер флуда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чарівник IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 10920 Користувач №: 77904 Реєстрація: 30-December 12 ![]() |
|
|||
|
Сторінки: (17) % « Перша ... 9 10 [11] 12 13 ... Остання » | Нова тема |