![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Новая тема |
Бэйджиг ![]() |
Отправлено: Aug 7 2010, 13:57
|
Offline Мастер флуда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Архимаг VII Облик: ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 30399 Пользователь №: 30627 Регистрация: 23-July 07 ![]() |
|
|
Fraid ![]() |
Отправлено: Jul 26 2015, 21:26
|
|||
Offline![]() Всеведающий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Великий магистр III Облик: ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 9872 Пользователь №: 78014 Регистрация: 4-January 13 ![]() |
|
|||
|
Рокэ ![]() |
Отправлено: Oct 28 2015, 19:00
|
|||
Offline![]() Loki is love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Алхимик VI Облик: -- Группа: Пользователи Сообщений: 1482 Пользователь №: 90391 Регистрация: 26-February 15 ![]() |
|
|||
Рокэ ![]() |
Отправлено: Nov 15 2015, 21:42
|
Offline![]() Loki is love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Алхимик VI Облик: -- Группа: Пользователи Сообщений: 1482 Пользователь №: 90391 Регистрация: 26-February 15 ![]() |
|
шерстяной флинтяра ![]() |
Отправлено: Oct 2 2017, 13:59
|
Offline![]() Remplis ton coeur d'un vin rebelle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Великий маг XI Облик: ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1621 Пользователь №: 95794 Регистрация: 12-January 17 ![]() |
Гадаю, тут не вистачає одного корисного проекту, а саме - Prometheus-а. «Prometheus» – громадський проект масових відкритих онлайн-курсів (МВОК). У співпраці з викладачами кращих ВНЗ України ми створюємо та розміщуємо МВОК на власній онлайн-платформі та надаємо безкоштовну можливість університетам, організаціям та провідним компаніям публікувати та розповсюджувати курси на цій платформі. Ми хочемо надати безкоштовний онлайн-доступ до найкращих навчальних курсів університетського рівня всім бажаючим в Україні. Тицяти сюди -> Prometheus Для проходження курсу треба зареєструватися. Правда якщо ви хочете отримати папірець, що засвідчуватиме вашу героїчність, (бо ви дійшли до переможного фіналу, а то цілий подвиг у боротьбі із лінню), то треба буде заплатити якісь кошти. Сума не велика, але точну цифру не назву, не пам'ятаю. Я колись там реєструвалась на два курси. Реєструвалась, та не дійшла до фінального боса. Бо я лінива- *опа,- а ще в мене чомусь не вистачало часу на курс, чому- вже не згадаю. На супер знання не розраховуйте, але базові основи з вибраної дисципліни/теми ви отримаєте. Та як то кажуть, головне зацікавитись і почати, а далі все в ваших руках. Ввечері оновлю таблицю. |
|
Зарезанный одуванчик ![]() |
Отправлено: Aug 21 2018, 11:50
|
Offline![]() Мастер двойной игры © ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Великий маг II Облик: ![]() Группа: Модераторы Сообщений: 15331 Пользователь №: 39665 Регистрация: 28-May 08 ![]() |
Шановна громадо, ви бачили новий сайт Укрпошти, та ті можливості, які стали доступними? Я, чесно кажучи, в шоці. Мені треба було переказати гроші одній бабці неходячий, які б їй приніс поштар додому. І для того я зазвичай йшла на пошту, стояла в черзі, заповнювала якісь тупі незрозумілі папери малюсенькими друкованими літерами без права на помилку (а якщо помилка, то тре переписувати), і це все в мене займало від півгодини до двух. А тепер я просто зайшла на сайт та зробила все через карту. Для того навіть не треба було реєструватись та робити особистий кабінет. Корочє майбутнє вже наступило, я вас вітаю)))) https://ukrposhta.ua/ |
|
Зарезанный одуванчик ![]() |
Отправлено: Nov 12 2020, 00:25
|
Offline![]() Мастер двойной игры © ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Великий маг II Облик: ![]() Группа: Модераторы Сообщений: 15331 Пользователь №: 39665 Регистрация: 28-May 08 ![]() |
|
|
Новая тема |