Сторінки: (4) [#] 1 2 3 ... Остання ». ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
i | Тут час від часу будуть з'являтися оголошення щодо ДК, тут буде повідомлено у випадку затримки дуелей та інші цікаві та не дуже новини) |
i | Гадаю, це варте вашої уваги. Заробляйте бали не лише тут, а й в Інституті розвитку української мови та літератури. новини Інституту |
M | Дорогие дуэлянты УДК, прошу Вас, читайте мои сообщения. Я все понимаю, реал оставляет мало времени для форума, а тем более для назойливых напоминалок(в особенности, если у вас ПМ и так завалены письмами), но! выделите пару минут на то, чтоб отписаться: так и так, работа идёт, ну, или не идёт, но хотя бы планируется; или там: реал замучил, продли, пожалуйста. Я все пойму и с удовольствием пойду вам навстречу. А так получается, что на форум вы заходили, но письма так и висят неоткрытыми. Я-то могу ждать месяцами, но перед соперниками некрасиво выходит. С уважением, ваш секундант. |
i | Друзі, у мене невеличка запара в університеті, тому завтра і післязавтра я буду тут чи дуже пізно ввечері, чи взагалі не зайду. Сьогодні видам нові завдання всім, хто записався. І цей, давайте до суботи ви здасте всі свої борги, а я прийду і, тихо радіючи, виставлю дуелі на голосування?) З повагою і побажаннями натхнення, ваш шерстяной флинтяра! |
i | Приїду додому, випишу усім дрина й лозини. ДЕ ВАШІ роботи, любі? Через два дні здавайтеся, будь ласка. |
Цитата (шерстяной флинтяра @ Oct 14 2017, 21:14) |
Пропоную відмінити голоси цитатою. Тільки не бийте, будь ласка. Я знаю, що в нашому ДК цитата оцінюється аж в 1 бал, і вас, часом, саме це спонукає на копіювання чужих думок. Але, мені здається, що дуелянтам не дуже приємно за свої труди отримувати не повноцінний коментар, а просто цитатку. Напишіть на 150 символів, висловловіть коротенько свою думку, але свою. Я знаю, часом дуже лінь, або просто бракує слів, та постарайтесь написати сам мінімум хоча би. Я не буду одразу вводити це правило, хочу почути ваші думки. Чи потрібні вам цитати? Відпишіть в цій темі, будь ласка. Я прислухаються до усіх. |
Цитата (капитан Шекспир @ Oct 14 2017, 21:14) |
Пропоную відмінити голоси цитатою. Тільки не бийте, будь ласка. Я знаю, що в нашому ДК цитата оцінюється аж в 1 бал, і вас, часом, саме це спонукає на копіювання чужих думок. Але, мені здається, що дуелянтам не дуже приємно за свої труди отримувати не повноцінний коментар, а просто цитатку. Напишіть на 150 символів. |
Пропоную відмінити голоси цитатою. Тільки не бийте, будь ласка. Я знаю, що в нашому ДК цитата оцінюється аж в 1 бал, і вас, часом, саме це спонукає на копіювання чужих думок. Але, мені здається, що дуелянтам не дуже приємно за свої труди отримувати не повноцінний коментар, а просто цитатку. Напишіть на 150 символів, висловловіть коротенько свою думку, але свою. Я знаю, часом дуже лінь, або просто бракує слів, та постарайтесь написати сам мінімум хоча би. Я не буду одразу вводити це правило, хочу почути ваші думки. Чи потрібні вам цитати? Відпишіть в цій темі, будь ласка. Я прислухаються до усіх. |
i | Агов, коти, я до вас з проханням. Здайте усі роботи до 15 березня, щоб я до кінця місяця усе позакривала. Некрасиво буде зникнути, залишивши дуелі. Там в темі записів ще є заявки, якщо є бажання і натхнення, то запишіться сьогодні/завтра, буду тільки рада, та Fraid теж. І заявки на секунданта ДК не соромтеся кидати. Тут тепла і дружня атмосфера, ну чого ви? І активність на рівні, і дуелянти вчасно все здають хдд. Один з кращих ДК форуму чекає свого героя! =eyebrows= |
i | все змінилося, сьогодні відкриваю, далі три дні мене тутечки нема. |
i | Розшукуються 3-4 коментатори. Задача - проголосувати у вже відкритих дуелях ДК + в тих, що ще з'яляться (можливо) до 10 серпня. Винагорода - 8000 глн. кожному, звичайно. Коментар на 150 і більше символів, не цитата. Буду вдячна. |
i | Всім привіт) Найближчим часом чекайте на веселе життя, я збираюсь тут багацько змінити ^_^ Будь-які цікаві пропозиції будуть розглянуті, і, можливо, втілені в життя. Звісно, авторам найкращих ідей обіцяю смаколики. Ідеї можна мені надіслати совою, або ж виписати у відповідній темі. Український Дуельний Клуб завжди радий вас бачити. P.S. Це Тимофій. Відтепер це наш місцевий талісман. Не питайте, що він тут забув, лазить скрізь, де можна. |
i | Любі друзі!) В Українського дуельного клубу нова версія правил. В нас відтепер є додаткові винагороди за певну кількість перемог, два нових звання і, відповідно, дві нових медалі в профіль) Буду вдячна за ваші відгуки, ідеї та думки з цього приводу. Усім гарного настрою та доброго дня! Під спойлером єнотик,який жере виноград) Просто так, для настрою) Показати текст спойлеру |
|
|
i | Все всім мало прилетіти. Через технічні проблемки ви не отримали повідомлень про отримання, перевірте зміни інвентарю, все має бути гаразд. Ще раз всім дякс за участь! |
i | Астрологи оголосили Тиждень коментарів! Тільки цього тижня, ваш коментар на вагу золота) Кожний коментар дуелі УДК = 500 галеонів у ваш гаманець. Коментар цитатою - 200 галеонів ;) Поспішайте, пропозиція дійсна тільки до 10.10! :penguin_airkisses: |
i | Усім коментаторам цього тижня, які будуть оголошені на протязі 48 годин +2000 галеонів до Калини ^_^ Допоможіть навести лад в УДК і закрити старі дуелі)Ваші коментарі на вагу золота! |
|
|
i | Призи видані, бали ще не начислені, але мають прилетіти скоро) |
|
i | Так, оскільки час на здачу робіт по акції давно минув, 1-2-3 місце не дістануться нікому (бо відсутність робіт показала відсутність цікавості до акції). Але якщо ви здасте ті роботи, що взяли, до кінця січня, ще маєте шанс отримати Крижаний меч. |
i | Останній шанс на те, щоб отримати крижаний меч за перемогу у дуелі. Здайте борги по роботам до 9го лютого! |
i | Поспішаю повідомити, що УДК відновлює свою роботу. Чекаємо на вас у дуельному клубі. :skype_sun: |
i | Хочу звернути увагу коментаторiв на те, що бали УДК будуть подвоюватись протягом двох мiсяцiв, а далi їх можна буде обмiняти на файнi призи =give_heart= |
i | До уваги коментаторів! :hollyday: Починаючи з 15 травня протягом тижня (читай: до 22 травня включно) залишай свої голоси в УДК та приймай участь у розіграші *Філософського каменю особисто від мене. Більше коментарів - більше шансів! Довжина залишених голосів має бути не менше, ніж 400 символів. Також приймаються коментарі з позначкою ГГ. |
Сторінки: (4) [#] 1 2 3 ... Остання ». | Нова тема |