![]()  | 
![]()  | 
![]()  | 
![]() ![]() ![]()  | 
| Сторінки: (10) # « Перша ... 2 3 [4] 5 6 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема | 
| Название | Просмотров | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 2502 | 1547 | 1483 | 1474 | 1403 | 1495 | 1548 | 1564 | 1470 | 1471 | 1529 |  | 
Монте-Кристо ![]()  | 

Відправлено: Apr 4 2008, 16:39

| 
    ||

-- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 17861 Користувач №: 12376 Реєстрація: 28-January 06  | 

Нет. Не запрещено. Запрещено писать по-русски. Но все почему-то этот запрет игнорируют.  | 
    ||
| 

| 

Домен ![]()  | 

Відправлено: Apr 4 2008, 16:46

| 
    ||

Мудрец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Заклинач IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2843 Користувач №: 35960 Реєстрація: 11-January 08  | 

Значит в принципе можно все  | 
    ||
ShareDVI ![]()  | 

Відправлено: Apr 4 2008, 17:14

| 
    ||

tabula rasa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий маг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 11418 Користувач №: 33041 Реєстрація: 14-October 07  | 

Извините за оффтоп, а слова "Критик - шизик" рифмуются?  :D  
 И ты в первую очередь?  | 
    ||
Монте-Кристо ![]()  | 

Відправлено: Apr 4 2008, 17:22

| 
    ||||

-- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 17861 Користувач №: 12376 Реєстрація: 28-January 06  | 

Это не оффтоп. Рифмуются. Ударный слог ик. А может нет. А может кри-ши. 
 Винен, каюсь, сподіваюсь, Мене не пішлють на плаху. В мене є великі плани, Треба П'ятий піднімати. Треба те і треба се, Треба ворушиться, брате.  | 
    ||||
| 

| 

la melancolie ![]()  | 

Відправлено: Apr 4 2008, 18:02

| 

present & perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Чудотворець I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3597 Користувач №: 36622 Реєстрація: 25-January 08  | 

А вірші присилати можуть всі, чи тільки "вибрані"?  | 

| 

| 

Домен ![]()  | 

Відправлено: Apr 4 2008, 18:06

| 
    ||

Мудрец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Заклинач IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2843 Користувач №: 35960 Реєстрація: 11-January 08  | 

Усі!  | 
    ||
ShareDVI ![]()  | 

Відправлено: Apr 4 2008, 18:06

| 
    ||

tabula rasa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий маг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 11418 Користувач №: 33041 Реєстрація: 14-October 07  | 

Навіть мульти та забанені. Навіть боти :D  | 
    ||
la melancolie ![]()  | 

Відправлено: Apr 4 2008, 18:07

| 

present & perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Чудотворець I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3597 Користувач №: 36622 Реєстрація: 25-January 08  | 

Лотерейный_билет, я чула і бачила на свої очі в нас у класі перед уроком фізики на дошці такий напис: Кто знает много физики, тот скоро станет шизиком=megalol= Це мої однокласниці "Кадетів" передивилися:P І думаю, що з "критик" шизик не дуже римується :D Додано через 2 хвилин Показати текст спойлеру    | 

| 

| 

Aika ![]()  | 

Відправлено: Apr 5 2008, 12:41

| 
    ||

Все остальное лишь мишура... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Анімаг V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1193 Користувач №: 36156 Реєстрація: 15-January 08  | 

Ужас, мне что писать нельзя теперь? Я вообще в Казахстане живу, Украинский язык не знаю. Плохо. Я писать не могу. Это форум только для Украинцев, то есть дискриминация по национальным признакам. Не ожидала.  | 
    ||
| 

| 

Монте-Кристо ![]()  | 

Відправлено: Apr 5 2008, 12:44

| 
    ||

Это была шутка. :) Не очень удачная.  | 
    ||
| 

| 

| Сторінки: (10) # « Перша ... 2 3 [4] 5 6 ... Остання » | Нова тема |