Правила форуму Помощь

Модератори: .

Сторінки: (277)  % « Перша ... 275 276 [277]  ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) Нова тема

Холл Министерства

, Вход для посетителей и сотрудников;

Атриум

Опис: Просторный зал, своды которого подпирают шесть мраморных колонн, расположенных по кругу. Высокий потолок усеян звездами, которые мягко и не слишком ярко освещают всё большое помещение.
В центре зала в фонтане с золотыми статуями шумит и плескается вода. Самой высокой среди статуй является статуя благородного колдуна, указывавшего палочкой вверх. Возле него стоит красивая ведьма, а окружающие их кентавр, гоблин и домовой эльф смотрят на них с обожанием. Из кончиков палочек, стрелы кентавра, шляпы гоблина и ушей домового эльфа вытекают блестящие струи воды.
По бокам атриума расположены камины, внутри которых мягко полыхает зеленоватое пламя.
Чтобы попасть внутрь служебных помещений Министерства Магии, необходимо пройти дальше по Атриуму — возле входа в коридор за дубовым добротным столом сидит дежурный, который пропускает и регистрирует посетителей. Уже за спиной дежурного находится несколько лифтов, с помощью которых можно попасть в коридор на нужном этаже.

Ситуація:
Уставший но симпатичный дежурный сидит за своим столом.

Модули: Подключение к каминной сети
Мікролокація: Атриум (Алан Квилл), Ресторан/Зал №1
Поточний мастер гри: Smit
Николас Якобсен
Відправлено: Aug 2 2025, 16:49. Ролевое время: 27 день, 12 час.

Атриум
- В аврораті, кажете? - *Нік запустив руку в щітину, почавши голосно чухати бороду.* - Аврорат - звучить доволі таки небезпечно, хе-хе.\\Дуже, в біса, небезпечно!\\.
*Хлопець почав зважувати всі за і проти. Але вагання ці були недовгими: він настільки втомився скітатись від місця до місця, від заробітку до заробітку, що навіть небезпечний, проте стабільний варіант, видавався йому кращим ніж те, що є у нього зараз. А зараз у нього диряві кишені і легке алкогольне сп'яніння, котре грає вагому роль на шальках терезів.*
- А знаєте що? Я в ділі! - *Нік рішуче вдарив великою долонею по дубовому столі і почав судорожно вертіти головою.* - То де у вас тут кабінет Аврорату чи щось подібне? Мені, крім палички, ще щось потрібно? Відверто кажучи, досвіду у дуелях чи інших бойових ситуаціях у мене не так багато, але я з усією впевеністю Вам заявляю: я той, хто Вам потрібен!
\\О так, Ніку, це дійсно той самий шанс, якого ти шукав усе своє життя! Хапайся за нього і не відпускай!\\
^
Алан Квилл
Відправлено: Aug 2 2025, 18:40. Ролевое время: 27 день, 12 час.

Атриум
*Черговий по Холлу в білому комірці у відповідь пожав плечима.*
— Аврорство корисна справа, але і насправді доволі небезпечна. Скажу більше - для більшості важка і психічно, адже вони часто по роботі мають справу з не зовсім адекватними людьми. Чесно кажучи думаю саме тому там частенько когось і шукають.
*З цими словами він підняв на стіл телефонний апарат, що на вигляд міг бути старше за Ніколаса років на 50-т, після цього продовживши фразу.*
— Але буває хтось залишаються і надовго - в такому разі робота стає ніби другий дім.
*Він розвернувся аби вказати поглядом на ліфти. *
— Аврорат і Візенгамот - третій поверх...Але вам в приймальню, тож перші двері зліва від ліфту.
Я попереджу про ваш візит.

Бюрократична тяганина навіть в переміщеннях) міністерство як воно є.
Ітак : тут-же заходиш в ліфт, але мікролокація "ліфт" вже в темі Коридор, що в підфорумі "Департамент правопорядку")
Звідти в мікролокацію коридор в темі коридор ))
А потім вже в Приймальню.

--
Облик: Одет в строгий, темный костюм.
^
Николас Якобсен
Відправлено: Aug 3 2025, 10:07. Ролевое время: 27 день, 12 час.

Атриум
- Оце так співпадіння: я не з тих, кого можна так просто залякати. Ніби сама доля натякає, що я створений саме для цієї роботи.
*Ніколас повернув голову в сторону ліфта, потім знову до чергового і злегка тому кивнув. Впевненим кроком, минаючи сонних офісних планктонів та інших гостей Міністерства він швидко добрався до пункту призначення.
\\Всі ці балачки про психічні труднощі - просто сміх. Єдина існуюча біль - фізична. Чи мені про це не знати? Все інше - просто відмовки слабаків, які не можуть справитись із труднощами. А я - точно не з таких.\\
^
0 Користувачів переглядають дану тему ( Гостей і Прихованих Користувачів)
Користувачів:

Сторінки: (277)  % « Перша ... 275 276 [277]  Нова тема

[ Script Execution time: 0.2433 ]   [ 27 queries used ]   [ GZIP ввімкнено ]   [ Time: 23:38:04, 02 Sep 2025 ]

Рейтинг Ролевых Ресурсов - RPG TOP