![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (277) % « Перша ... 275 276 [277] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Николас Якобсен |
Відправлено: Aug 2 2025, 16:49. Ролевое время: 27 день, 12 час.
|
Атриум - В аврораті, кажете? - *Нік запустив руку в щітину, почавши голосно чухати бороду.* - Аврорат - звучить доволі таки небезпечно, хе-хе.\\Дуже, в біса, небезпечно!\\. *Хлопець почав зважувати всі за і проти. Але вагання ці були недовгими: він настільки втомився скітатись від місця до місця, від заробітку до заробітку, що навіть небезпечний, проте стабільний варіант, видавався йому кращим ніж те, що є у нього зараз. А зараз у нього диряві кишені і легке алкогольне сп'яніння, котре грає вагому роль на шальках терезів.* - А знаєте що? Я в ділі! - *Нік рішуче вдарив великою долонею по дубовому столі і почав судорожно вертіти головою.* - То де у вас тут кабінет Аврорату чи щось подібне? Мені, крім палички, ще щось потрібно? Відверто кажучи, досвіду у дуелях чи інших бойових ситуаціях у мене не так багато, але я з усією впевеністю Вам заявляю: я той, хто Вам потрібен! \\О так, Ніку, це дійсно той самий шанс, якого ти шукав усе своє життя! Хапайся за нього і не відпускай!\\ |
ніяк (#84996) · Ситуация погоды
|
Алан Квилл |
Відправлено: Aug 2 2025, 18:40. Ролевое время: 27 день, 12 час.
|
Атриум *Черговий по Холлу в білому комірці у відповідь пожав плечима.* — Аврорство корисна справа, але і насправді доволі небезпечна. Скажу більше - для більшості важка і психічно, адже вони часто по роботі мають справу з не зовсім адекватними людьми. Чесно кажучи думаю саме тому там частенько когось і шукають. *З цими словами він підняв на стіл телефонний апарат, що на вигляд міг бути старше за Ніколаса років на 50-т, після цього продовживши фразу.* — Але буває хтось залишаються і надовго - в такому разі робота стає ніби другий дім. *Він розвернувся аби вказати поглядом на ліфти. * — Аврорат і Візенгамот - третій поверх...Але вам в приймальню, тож перші двері зліва від ліфту. Я попереджу про ваш візит. Бюрократична тяганина навіть в переміщеннях) міністерство як воно є. Ітак : тут-же заходиш в ліфт, але мікролокація "ліфт" вже в темі Коридор, що в підфорумі "Департамент правопорядку") Звідти в мікролокацію коридор в темі коридор )) А потім вже в Приймальню. -- Облик: Одет в строгий, темный костюм. |
Asdanta (#13383) · Ситуация погоды
|
Николас Якобсен |
Відправлено: Aug 3 2025, 10:07. Ролевое время: 27 день, 12 час.
|
Атриум - Оце так співпадіння: я не з тих, кого можна так просто залякати. Ніби сама доля натякає, що я створений саме для цієї роботи. *Ніколас повернув голову в сторону ліфта, потім знову до чергового і злегка тому кивнув. Впевненим кроком, минаючи сонних офісних планктонів та інших гостей Міністерства він швидко добрався до пункту призначення. \\Всі ці балачки про психічні труднощі - просто сміх. Єдина існуюча біль - фізична. Чи мені про це не знати? Все інше - просто відмовки слабаків, які не можуть справитись із труднощами. А я - точно не з таких.\\ |
ніяк (#84996) · Ситуация погоды
|
Сторінки: (277) % « Перша ... 275 276 [277] | Нова тема |