![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (97) % « Перша ... 90 91 [92] 93 94 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
шерстяной флинтяра ![]() |
Відправлено: Dec 8 2017, 17:28
|
Offline![]() Remplis ton coeur d'un vin rebelle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чародій VII Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 1681 Користувач №: 95794 Реєстрація: 12-January 17 ![]() |
KAJIb9IH, видужуй! Додано через хвилину Скоро свята, треба бути в тонусі)) |
|
Рокэ ![]() |
Відправлено: Dec 8 2017, 19:16
|
||
Offline![]() Loki is love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чудотворець VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1482 Користувач №: 90391 Реєстрація: 26-February 15 ![]() |
Ні, фільм. Така собі добра норвезька казка) |
||
Відправлено: Dec 8 2017, 19:49
|
Offline![]() Remplis ton coeur d'un vin rebelle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чародій VII Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 1681 Користувач №: 95794 Реєстрація: 12-January 17 ![]() |
Рокэ, так ти вже сходила на неї? я б іще хотіла на "за прірвою у житі", вчора шерстила сайти наших кінотеатрів, знайшла трейлер. Чимось мені нагадало "Спогади про юність" 2014 року, може дивилась? |
|
Рокэ ![]() |
Відправлено: Dec 10 2017, 21:34
|
||
Offline![]() Loki is love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чудотворець VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1482 Користувач №: 90391 Реєстрація: 26-February 15 ![]() |
На "Землю тролів" сходила. Там сюжет оригінальністю не відрізняється, але пейзажі красиві) А "За прірвою в житі" я теж трейлер тільки бачила. Подивлюся, якщо в моєму кінотеатрі "двадцять хвилин пішки від дому" його покажуть ввечері, а не вночі. І взагалі, в мене вже є бронь квитків на "Зоряні війни" ^_^ |
||
Відправлено: Dec 10 2017, 21:56
|
||
Рокэ, у нашому місті покази тільки о 23 з хвостиком і я лінива ж., щоб потім пертися пішки додому поночі, і в таку погоду, ще й цілу годину. Буду піратити.
А в мене є квитки на спешл докти) і як зазвичай, нема з ким піти :lol: друзі чомусь не жалують цей серіал я таки потраплю в кіно цього місяця хех. |
||
|
Рокэ ![]() |
Відправлено: Dec 10 2017, 22:26
|
||||
От-от.
А мої друзі не поділяють моєї любові до сеансів на десяту ранку в суботу) |
||||
Відправлено: Dec 11 2017, 20:12
|
||
Бгггг, мене сьодні пропустили через пост охорони без пропуску за - цитата "добрі очі".... звичайно за добрі очі, а не за те, що я нагорнулася на сходинках просто перед тим постом. Було і смішно, і боляче, і трохи шкода своїх колінок. Додано через хвилину
ну і дарма, весь кінозал у власному розпорядженні, і-де-аль-но. |
||
|
KAJIb9IH ![]() |
Відправлено: Dec 13 2017, 12:00
|
||
Offline![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архимаг III Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 3927 Користувач №: 27940 Реєстрація: 11-April 07 ![]() |
дякую)та треба ти як там? |
||
|
Відправлено: Dec 17 2017, 21:32
|
Тільки побачила, що я вже не модер тут :lol: KAJIb9IH, вітаю з призначенням) ну і активності розділу побажаю. До уваги усіх активістів тутешніх! Нагадую, що я бали щомісяця підраховую і вношу в таблицю УДК, тому залишайте тут пости, набирайте бали (а ще краще біжіть дуелитись), забирайте призи! =eyebrows= |
|
Арфей ![]() |
Відправлено: Dec 17 2017, 21:38
|
Offline![]() 71 час ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий магістр I Вигляд: ![]() Група: Супермодератор Повідомлень: 29886 Користувач №: 33265 Реєстрація: 21-October 07 ![]() |
капитан Шекспир, може дуель сдати? |
|
Сторінки: (97) % « Перша ... 90 91 [92] 93 94 ... Остання » | Нова тема |