![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Страницы: (97) % « Первая ... 70 71 [72] 73 74 ... Последняя » ( Перейти к первому непрочитанному сообщению ) | Новая тема |
Арфей ![]() |
Отправлено: Aug 17 2017, 23:54
|
||
Offline![]() 71 час ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Великий магистр I Облик: ![]() Группа: Супермодератор Сообщений: 29857 Пользователь №: 33265 Регистрация: 21-October 07 ![]() |
здається, нічна на роботі, вдень можливо на парад подивлюсь |
||
|
шерстяной флинтяра ![]() |
Отправлено: Aug 24 2017, 10:48
|
|||
Offline![]() Remplis ton coeur d'un vin rebelle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Великий чародей VII Облик: ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1680 Пользователь №: 95794 Регистрация: 12-January 17 ![]() |
От у мене сьогодні вихідний, але малоймовірно, що я кудись піду. проводжу святковий день за звичними, буденними справами. Нині в мене радше день Консервування хд. Мо' ввечері додам якісь фото, та це не точно. |
|||
|
Soul_EateR ![]() |
Отправлено: Aug 24 2017, 11:06
|
Offline![]() Рыцарь-хранитель ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Алхимик V Облик: ![]() Группа: МИ Хогвартса Сообщений: 8305 Пользователь №: 48852 Регистрация: 9-July 09 ![]() |
Звичайнісінький день чомусь. Свято зовсім не відчувається. Ось вчора ходила у кіно – люди були «більш святкові» - у вишиванках, усміхнені. А сьогодні на вулицях їх зовсім мало й у повсякденному одязі. На майдані Героїв Майдану (декомунізація, сер)) були якісь святкові заходи, але я не ходила. Прокинулась, поїла, погуляла із собаками, пограла з племінником, зараз митиму посуд. Ось і все. Єдиний, хто святкує – це племінник) Вимагає вишиванку. Зараз пошукаю фото – може вже є зі святкування на майдані. |
|
Зарезанный одуванчик ![]() |
Отправлено: Aug 24 2017, 11:21
|
Offline![]() Мастер двойной игры © ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Великий маг III Облик: ![]() Группа: Модераторы Сообщений: 15495 Пользователь №: 39665 Регистрация: 28-May 08 ![]() |
В мене сьогодні взагалі друзі втікли в Польщу, бо у Львові не буде де російськомовному немовля впасти %) Тре сьогодні в клюб сходити, там нормальні діджеї будуть. А так — звичайний день, напевно. Але півміста у вишиванках. Добавлено через 3 минут Коли ти хєровий папарци Показать текст спойлера |
|
Soul_EateR ![]() |
Отправлено: Aug 24 2017, 11:27
|
Offline![]() Рыцарь-хранитель ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Алхимик V Облик: ![]() Группа: МИ Хогвартса Сообщений: 8305 Пользователь №: 48852 Регистрация: 9-July 09 ![]() |
Дивіться, що знайшла! Фото ще немає, але вже є відео параду в Запоріжжі. Той самий майдан, наші військові, старі й нові поліцейські та МНСники. Обіцяли ще військову техніку, але на відео чомусь немає. Хоча воно маленьке, парад не на п’ять хвилин. Може далі буде. Ще пошукаю. https://youtu.be/vETMyoNrTXk |
|
Отправлено: Aug 24 2017, 11:41
|
Offline![]() Мастер двойной игры © ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Великий маг III Облик: ![]() Группа: Модераторы Сообщений: 15495 Пользователь №: 39665 Регистрация: 28-May 08 ![]() |
Soul_EateR, а я дуже не люблю, коли виводять техніку. По-перше, в нас нема її, нічим хвалитися. По-друге, це дуже схоже на те, що робить наш східній сусід, і на мій смак це неок. До речі, я добралась до центра і тут просто офігєнна краса. Тре знайти свій обруч-віночок і файнесенько сьогодні виглядати. Святковий настрій підлетів до +200 :girl_and_flowers: |
|
шерстяной флинтяра ![]() |
Отправлено: Aug 24 2017, 11:55
|
Offline![]() Remplis ton coeur d'un vin rebelle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Великий чародей VII Облик: ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1680 Пользователь №: 95794 Регистрация: 12-January 17 ![]() |
Парад в Києві за 7 хвилин Знайшла ще на 2 години, та не думаю, що хтось засяде зараз дивитися) Soul_EateR, У нас в місті теж у вишиванках нікого не бачила, хоча я тільки до магазину бігла, та все одно. Минулого року якось і то більше святкувань було. В парку музика з самого ранку грала, а нині - тишаа. Зарезанный одуванчик, фото зачотне!!) Чекаємо ще й фоток з клюбу) сьогодні в клубі будуть танці, та-та-та- танці :D |
|
Soul_EateR ![]() |
Отправлено: Aug 24 2017, 12:17
|
||||
Зарезанный одуванчик, обіцянки треба виконувати, чи не так? Якщо обіцяли техніку - треба було привезти (до того ж, кілька років тому її гнали по прибережній магістралі і вдень, і вночі). Щодо того, що нам нема чим хвалитись, не погоджуся. Я не дуже великий експерт у всілякій броньованій та іншій техніці, але нещодавно наші науковці розробили чудовий БПЛА, який не можуть зафіксувати навіть сучасні спецзасоби нашого східного сусіда. А що таке БПЛА там? Це і розвідка, і коригування вогню, і ще багато чого. Дивно, але у мене після розмови з вами теж святкивой настрій з'явився. Магія та й годі)
Ввечері можливо.
Так, слова Кульбабки саме такі роздуми навіюють) |
||||
|
Отправлено: Aug 24 2017, 13:32
|
||
вони в них сучасні тіко на парадах на 9 травня)) мені знайомі-льотчики розказували, як самостійно купляли в "супер-сучасний" літак навігатор і приклеювали його скотчем, бо по документах там таке було, а насправді — гроші зкомуніздили ну і туйво %) |
||
|
Арфей ![]() |
Отправлено: Aug 24 2017, 13:37
|
Offline![]() 71 час ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол: ![]() Великий магистр I Облик: ![]() Группа: Супермодератор Сообщений: 29857 Пользователь №: 33265 Регистрация: 21-October 07 ![]() |
проспав парад) зі Святом вас^^ |
|
Страницы: (97) % « Первая ... 70 71 [72] 73 74 ... Последняя » | Новая тема |