![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (2) # 1 [2] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Мариса Грейнджер ![]() |
Відправлено: Nov 23 2006, 10:38
|
||
Offline![]() милая черно-белая колдунья ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Підмайстер VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 657 Користувач №: 3442 Реєстрація: 24-March 05 ![]() |
зря я на программиста училась. Это
интересней будет =rulezz= =lolbuagaga= хи-хи-ха-ха я пацталом. |
||
|
Пума_2006 ![]() |
Відправлено: Nov 23 2006, 12:30
|
Offline![]() все будет по-другому ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Кудесник III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 172 Користувач №: 12497 Реєстрація: 1-February 06 ![]() |
Заливщик голосовых планок (знаю я таких по субботам особенно) Зубополировщик деталей часов (нифига не понял, но звучит сильно) ВАЩЕ УГАР!!! Додано через хвилину МНЕ ДАЖЕ БОЛЬШЕ КОММЕНТЫ К ПРОФЕССИЯМ НРАВЯТСЯ.....))))))))))))))))))))))))))))))))) |
|
Багира де Моник ![]() |
Відправлено: Nov 23 2006, 14:56
|
Offline![]() Грозная Черная Птица ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий маг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3500 Користувач №: 22505 Реєстрація: 1-November 06 ![]() |
Просто под столом...Ой, я немогу... Додано через хвилину Единственный вопрос :hahaha: Регулировщик хвостового хозяйства (без него никуда!) Это ж какое такое хозяйство =crazy1= =crazy1= =crazy1= |
Unusuall girl ![]() |
Відправлено: Nov 23 2006, 15:44
|
Offline![]() below zero... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чарівник початківець X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 585 Користувач №: 17657 Реєстрація: 11-June 06 ![]() |
Гы, точно реальные професии, реальней не бывает. %) |
Haunted ![]() |
Відправлено: Dec 2 2006, 20:14
|
Offline![]() †Мастер Смерти† ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чарівник IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 766 Користувач №: 22602 Реєстрація: 3-November 06 ![]() |
Я стояла и читала ЭТО. Дочитывала ползая по полу и скрючиваясь от смеха над каждой фразой! =lolbuagaga= =lolbuagaga==lolbuagaga==lolbuagaga==lolbuagaga==lolbuagaga==lolbuagaga= |
|
Сторінки: (2) # 1 [2] | Нова тема |